Designer Vintage Sale 22 september in het Amstel

Najaars editie

Reserveer de datum vast in je agenda: vrijdag 22 september a.s. is er weer een Designer-Vintage Sale in het Amstel Hotel in Amsterdam. De Tuin- en Spiegelzaal van dit prachtige hotel zijn die dag gereserveerd voor mode liefhebbers. Er worden mooie en exclusieve merken aangeboden, zoals Chanel, Louis Vuitton, Hermès.  Allemaal van uitstekende kwaliteit en redelijk geprijsd. Dat, én de ambiance van het Amstel Hotel, maakt deze vintage sale de moeite waard.

Info

Er wordt dit keer ook weer een prachtig designer item onder de bezoekers verloot. Er zijn pashokjes en spiegels aanwezig. Betalen kan via pin of creditcard. Rond borreltijd wordt er een glaasje wijn geschonken.
Op zaterdag 18 november wordt, ook in het Amstel Hotel, de Designer-Vintage WINTER edition gehouden. Koop je vóór 1 oktober je WINTER ticket, dan betaal je hiervoor slechts € 6,95 in plaats van € 9,95.

Meer informatie en tickets bestellen kun je hier.

Locatie InterContinental Amstel Hotel
Adres Professor Tulpplein 1, 1018 GX Amsterdam
Tijd 11.00-21.00

Mocht je vragen hebben, mail naar: support@designer-vintage.com

Vorige keer dat ik Designer Vintage Sale bezocht, heb ik deze heerlijke jurk van Maison Martin Margiela gescored. Ik ben er heel blij mee, ik ga dus zeker dit keer weer op zoek naar iets moois.

Designer Vintage Sale 22 september in het Amstel

Ik heb de datum daarom vast in mijn agenda gezet, zie ik jou ook?

 

Wil je op de hoogte wilt blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief met de beste artikelen.

Anderen bekeken ook:

Pin It on Pinterest