Zamarra Kok laat het zien

Koffer inpakken

Zamara Kok is ‘professional organiser’ en laat ons in een filmpje zien hoe makkelijk het eigenlijk is. Een koffer op zo’n manier inpakken dat er veel mee kan. En dat je kleding bovendien kreukvrij aankomt op je vakantie adres.
Het is een heel eenvoudige methode. Je rolt heel veel spullen op. Sinds ik dit filmpje heb gezien, doe ik het altijd op deze manier. Het werkt!

Tijdens een trip door Portugal logeerden we op heel veel verschillende adressen. Omdat het zo overzichtelijk is ingepakt, kun je er makkelijk een enkel stuk uithalen. Het wordt daardoor niet zo’n rommeltje. Probeer het eens, ik ben benieuwd of het jou ook bevalt.

Accessoires

Ik vind het wel een sport om niet al teveel mee te nemen en toch net voldoende om er leuk uit te zien. Het stimuleert je
creativiteit. Bovendien ben je niet zo druk als je weer thuis komt! Veel accessoires meenemen is in dat geval wel handig. Zoals verschillende riempjes of shawls die je ook als ceintuur kunt dragen. Kettingen en armbanden natuurlijk. En ringen niet te vergeten. Daar kun je je outfit makkelijk mee veranderen.

Kleuren

Je vakantie outfit kiezen op basis van kleuren kan natuurlijk ook. Ciska Dresselhuys (voormalig hoofdredacteur Opzij) vertelde ooit in een interview dat ze op vakantie uitsluitend zwart/wit draagt. Ook een idee, alles past bij elkaar. Wat schoenen betreft is dat zeker ook heel makkelijk te combineren.

 

Anderen bekeken ook:

Pin It on Pinterest