portret Misja

 

Welkom op mijn blog! 

Mijn naam is Misja Beijers (1952), ik woon in Haarlem en voor MisjaB.nl fotografeer ik iéts oudere vrouwen en mannen die ik op straat tegenkom. Niet alleen in Nederland, ook bijvoorbeeld in Antwerpen, Parijs, New York. Dit doe ik zowel voor mijn eigen blog als in opdracht.

Er modieus, hip en sprankelend uitzien is naar mijn idee niet alleen weggelegd voor jongeren. Met dit blog wil ik laten zien dat je er, juist als je geen achttien meer bent, stijlvol uit kunt zien.

Voor mij is niets inspirerender dan door een stad te lopen en stijlvolle, originele mensen te spotten. Vervolgens wil ik ze natuurlijk graag fotograferen. Het levert bijzondere ontmoetingen op. Bovendien ontdek ik in de verschillende plaatsen leuke en bijzondere winkels, adressen om te eten en te overnachten. Je vindt deze onder de kop SHOPPING.

Uiteraard kun je me ook volgen via Facebook, Instagram, Follow my blog with Bloglovin en Twitter.

De bril die ik op deze foto draag is van het merk Cutler and Gross en heb ik gekocht bij Azami in Den Haag.

"Beautiful young people are accidents of nature but beautiful older people are works of art"

-Eleanor Roosevelt

Hi, ik ben Misja B (65). Streepjesshirt, bril van Francis Klein en camera, dat ben ik. Parijs, Kopenhagen, Amsterdam: op straat fotografeer ik mannen en vrouwen met een eigen, gedurfde stijl. Benieuwd naar hun modegeheimen? Ik deel ze graag met je. Samen met mijn mooiste mode adresjes én de beste tips uit mijn zwarte boekje.
Van Vogue tot vintage: hier vind je inspiratie om je eigen stijl (opnieuw) uit te vinden!

Misja tipt

Pin It on Pinterest