Wil je in Arnhem logeren - ik heb een heel leuk adres

AppARTement

De laatste tijd logeren we vaker in appartementen als we langer in een stad zijn. Het voordeel is dat je meer ruimte hebt dan in een hotelkamer. En in tegenstelling tot een B&B heb je meer vrijheid, je hebt een eigen keuken en je slaapt niet in hetzelfde huis als de eigenaar. In Arnhem logeren we op een heel bijzonder adres in Klarendal, vlakbij de binnenstad: Spoorwegstraat 46.

Memphis stijl

We worden hartelijk ontvangen door de eigenaar (die er overigens naast woont). Bij binnenkomst snap ik waarom het appARTement heet. Het is een etage (met eigen opgang) vol design en kunstwerken, we komen ogen te kort. Het is met heel veel zorg én smaak ingericht in Memphis stijl. Er is een royaal zitgedeelte en een eetgedeelte met grote eettafel. De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een schuifdeur naar het balkon. De twee slaapkamers geven geen keuzestress, ze zijn allebei even groot en voorzien van kast en functioneel kledingrek. We zijn maar met z’n tweeën en kiezen de groene kamer met de ‘Zzzzzz’ lamp boven het bed. We slapen heerlijk in de prima (Auping) bedden. De badkamer (met wasmachine) heeft een douche en er is een apart toilet.

De inrichting maakt het ook heel inspirerend om te logeren in een privé appartement. Dit appartement is wel heel bijzonder door alle kunst, mooie behang en gordijnen en de gewaagde verf die is gebruikt. En er is werkelijk óveral aan gedacht. Er liggen tijdschriften, er is een TV en WiFi, er staan boeken. Maar er zijn ook oplaad kabeltjes voor elke type mobieltje. Completer kan niet. Er staan verse bloemen en een doosje bonbons. Er ligt een plattegrond van de stad. Ook hier is, net zoals aan de inrichting, veel zorg besteed. We voelen ons welkom!

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens, maar dit is echt een adres om te onthouden!

Wil je in Arnhem logeren - dit is een top appARTement

When in Arnhem

Er is, zeker de komende tijd, genoeg te doen in Arnhem om er een paar dagen te blijven. Alleen al op modegebeid: de Nacht van de Mode op 10 juni. Van 15 mei t/m 2 juli ArtEZ finals, waar eindexamen studententen van ArtEZ hogeschool voor de kunsten hun werk presenteren. En natuurlijk de Arnhemse Stockdagen van 22 t/m 25 juni. Ruim 130 ontwerpers en ‘high-end’ winkeliers openen dan de deuren van hun voorraadkasten. Vier dagen lang kun je in Arnhem terecht voor stoffen, fournituren, samples en prototypes. Maar ook voor kleding, sieraden, tassen en accessoires van topontwerpers. Alles voor mooie prijzen.  En vergeet niet de bijzondere winkels en musea ‘when in Arnhem‘.

Wil je in Arnhem logeren - dit is een top appARTement

appARTement boeken kan ook via telefonisch:  06 55 78 34 30

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

Anderen bekeken ook:

Pin It on Pinterest