14 september: Prinsjes Hatwalk in Den Haag

Kunstenaar Gonny Stuut draagt een heel feestelijke creatie. Foto gemaakt in 2016.

Prinsjes Hatwalk Den Haag

In aanloop naar de derde dinsdag in september – Prinsjesdag – wordt er traditiegetrouw ieder jaar een Prinsjes Hatwalk georganiseerd in Den Haag. Het is al weer een paar jaar geleden dat ik er was, de laatste keer was – in 2016. Dit jaar ben ik weer van de partij, het is zo leuk om al die hoeden en -liefhebbers te zien.

Prinsjesmarkt

Voor en na de hoedenshow op de catwalk is er ook een Prinsjesmarkt. Hier bieden verschillende hoedenontwerpers hun nieuwste creaties aan. Maak jijzelf ook hoeden? Je kunt je nog aanmelden om deel te nemen aan deze markt. Stuur daarvoor een mail naar: prinsjeshatwalk@prinsjesfestival.nl.

14 september: Prinsjes Hatwalk in Den Haag

Publieksprijs

Er is dit jaar zelfs een publieksprijs ingevoerd. Post daarvoor een foto met je hoed en maak kans op 150 euro shop tegoed bij The English Hatter. Maak daarvoor op zaterdag 14 september een weergaloze selfie met je mooiste hoed. Hoe stijlvoller, hoe beter! Plaats je selfie vervolgens voor woensdag 18 september op Instagram of Twitter onder de hashtag #PHW2019 of upload de foto naar onze Facebookpagina: (eerst even liken!).

 

14 september: Prinsjes Hatwalk in Den Haag

Dit is Els van Rossen, getooid met een charmante creatie. Els woont inmiddels in Rotterdam, maar Den Haag is nog steeds een bijzondere plek voor haar. Dus het zou zo maar kunnen dat ik haar weer tegenkom mét een bijzondere hoed of pet.

Prinsjes Hatwalk

Prinsjes Hatwalk
zaterdag 14 september vanaf 12.00 uur
Catwalk show 15.00 uur

Plein
Den Haag
Toegang gratis
Het is al weer zo lang geleden dat ik er was, dit jaar wil ik er echt weer naartoe. Ik wil heel graag weer nieuwe foto’s maken van vrouwen én mannen. Het staat inmiddels in mijn agenda, misschien treffen we elkaar?!