door: MisjaB

2dehands in Doetinchem

 2nd Time boutique, voor de mooiere tweedehands kleding

Op 8 maart  – internationale vrouwendag – is het twee jaar geleden dat Priscilla Sevink de deuren van haar boutique opende. Een winkel waar kleding van gerenommeerde merken voor de tweede keer in de gretige handen van mode liefhebbers terecht komt. 2NDTIME in Doetinchem verkoopt tweedehands kleding, die nog veel te mooi is om uit het zicht te verdwijnen. En dat niet alleen, je kunt er ook terecht voor een bijpassende schoen, tas, ceintuur, sjaal of een fraai sieraad.

Styling

2nd Time boutique, voor de mooiere tweedehands kleding

Joke Meier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priscilla wordt geholpen door haar vriendin Joke Meier, beide vrouwen hebben een passie voor mode, die zij maar al te graag delen met hun klanten. Ze genieten ervan om blije mensen met hun nieuwe aanwinst voor een betaalbare prijs de deur uit te zien gaan. Joke is styliste en runt daarnaast ook haar eigen bedrijf: Dress and Go. Toevallig is Joke de dag dat wij er zijn ook aanwezig en ik vraag haar of ze mij voor de gelegenheid wil stylen. Joke aarzelt geen moment en pakt als eerste een Prada broek met print uit het rek. Daarna volgt een blouse van Valentino, een jasje van Max Mara, sjaaltje van Martin Margiela, een tas van Nicoli en schoenen van Jan Jansen. Omdat ik zelf een donkerblauw Burberrys blazer heb gezien wil ik die toch ook nog graag even passen. Daarbij passen m’n eigen schoenen en sokjes van &Other Stories.

Ladies Night

Meerdere malen per seizoen organiseren de dames een ‘ladies night’ waar klanten en ‘inbrengers’ voor worden uitgenodigd. Tijdens deze avonden wordt uitleg gegeven over de laatste modetrends en wat de verwachtingen zijn van een nieuw modeseizoen, zowel qua stijl als kleurenpalet. En natuurlijk kun je tijdens zo’n avond ook je slag slaan. De eerst volgende zijn op 23 en 30 maart 2018. Als je eenmaal voor de ‘eerste keer’ bij 2NDTIME langs bent geweest, dan denk ik dat je snel weer terugkomt! Wij vonden het in ieder geval de omweg zeker waard! De broek en de blauwe Burberrys blazer heb ik gekocht. En een heel leuke ketting van Natan, die laat ik later nog eens zien.

2NDTIME
Ds. van Dijkweg 19
7001CS Doetinchem
T: 0314-645862
Info@2ndtime.nl
www.2ndtime.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

Benieuwd naar mijn stijl? Je kunt me volgen op Instagram

Pin It on Pinterest

Share This