Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

Spijkers & Spijkers

Donderdag 26 januari gaat de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam van start. Het is een vol programma met shows van aanstormend talent en gevestigde namen. Zo zullen de tweelingzussen Spijkers&Spijkers (Truus&Riet) voor het eerst hun eerste eigen Denim lijn lanceren. Het ontwerpersduo heeft nu voor het eerst ontwerpen gemaakt met een knipoog naar de spijkerbroek. Ik ben er heel benieuwd naar. Deze show is op zaterdag 28 januari om 21.00 uur.

Amsterdam-Fashion-week-jul-2016-_-MisjaB.nlmannenIMG_2090

See now, buy now

De afsluitende show wordt verzorgd door Liselore Frowijn (1991). Zij is een van de jonge ontwerpers tijdens deze editie. Ze studeerde in 2013 cum laude af aan ArtEZ en wordt sindsdien gezien als een veelbelovend talent. Het is niet de eerste keer dat ze haar werk showt in Amsterdam en ze wordt inmiddels internationaal erkend en geprezen. Ze zal ook dit voorjaar opnieuw tijdens Parijs FashionWeek showen. Nieuw is dat Frowijn’s ontwerpen zondag, na afloop van haar show voor het eerst ook direct online te koop zijn via haar webshop: see now, buy now. Zoals ze al eerder deed, heeft ze ook voor deze show samengewerkt met Vlisco.

Vorig jaar tijdens MBFWA werkte zij samen met Royal Flora Holland. Ik ben heel benieuwd naar haar nieuwe show op zondagavond 29 januari om 20.00 uur in de Gashouder op het Westergasterrein. Ik ga er naartoe, zie ik jou ook?

Mocht je niet in de gelegenheid zijn of zijn shows al uitverkocht: heel veel shows worden ook live uitgezonden via Fashionweek.nl

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

Pin It on Pinterest

Share This