Arnhemse Stockdagen 4-7 juli 2024

Arnhemse Stockdagen

De  Arnhemse Stockdagen worden dit jaar gehouden van 4 juli tot 7 juli.. De voorraadkasten van ontwerpers en ‘high-end’ winkeliers in Arnhem gaan open en worden opgeruimd! Dit worden de Arnhemse Stockdagen genoemd. Het zijn niet alleen de gevestigde modehuizen, maar ook jonge mode- en designlabels en mensen die net zijn afgestudeerd die hun voorraden aanbieden. Handgemaakt en half fabrikaten. Dat maakt de Arnhemse Stockdagen zo bijzonder: het is toegankelijk met een hoge kwaliteit.

Aantrekkelijke prijzen

Vier dagen lang kunnen bezoekers verspreid over heel Arnhem terecht voor kleding, maar ook voor accessoires zoals tassen en sieraden. En niet te vergeten samples, prototypes en stoffen van gerenommeerde ontwerpers en vooruitstrevende retailers. En dat alles tegen aantrekkelijke prijzen. Neem een kijkje op de website van Stockdagen Arnhem om alle deelnemers en lokaties te ontdekken. De hoofdlokatie  – en een mooi begin van je route – is Musis. Kortom: voor de liefhebbers van mode is het vier dagen feest  in Arnhem. Fashion is a Passion!

 

STOCKDAGEN ARNHEM
4-7 JULI 2024
MUSIS | CENTRUM | MODEKWARTIER

 

Tip

Arnhem kent ook heel veel leuke adressen voor lunch en/of koffie. Mijn lievelingswinkels in Arnhem vind je hier. Als je na het winkelen nog tijd hebt neem dan ook een kijkje in de fantastische bibliotheek: Rozet. Alleen het gebouw is al de moeite waard.