14 maart 2020 Eyeclusive Rotterdam

Bij Eyeclusive in Rotterdam wordt op 14 en 15 maart de bijzondere oogmode en juwelen collectie van het Zweedse merk Anna-Karin Karlsson feestelijk gepresenteerd. Het is een merk dat als motto heeft: “For a life less ordinary…” . 

Anne-Karin Karlsson is een Zweedse mode ontwerpster. Zij ontwerpt brillen en juwelen voor de ‘rich and famous’, voor fashionista’s en diverse Koningshuizen. De hele collectie is op 14 en 15 maart te bewonderen bij Eyeclusive.

Ik ben uitgenodigd om erbij te zijn. Bij aankoop van een montuur krijg je een goodiebag met daarin o.a. mijn boek Oog voor Stijl cadeau. Wie weet treffen we elkaar, uiteraard neem ik m’n camera ook mee!

 

8 april 2020 Doetinchem

Door het team van Terra Haarmode in Doetinchem was ik uitgenodigd om op woensdag 8 april te komen vertellen over mijn werk en mijn boek. Helaas wordt deze avond uitgesteld in verband met het Corona virus. We gaan er een nieuwe datum voor prikken, ik hou je op de hoogte !

Terra Haarmode
Nieuwstad 71
7001 AC Doetinchem
tel. 0314 333 639

MisjaB komt naar je toe

 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar een van deze evenementen te komen, kun je mijn boek Oog voor Stijl natuurlijk ook bestellen.

Voor een gesigneerd exemplaar kan ik zorgen. Stuur een mailtje naar: misjabeijers@gmail.com met je naam en adres en ik zorg ervoor dat je het thuis gestuurd krijgt (zonder verzendkosten).ben

Oog voor Stijl
Unieboek | Het Spectrum
ISBN 978 90 00 36899 0
€ 24,99

Het boek is ook te bestellen via Bol.com (zonder verzendkosten)

Koop bij bol.com

 

Ondertussen krijg ik erg veel mooie reacties op het boek:

Een eerlijk, heerlijk boek. Leuk Kerstkado ~ Elly

Ik lees en herlees het ~ Carla

Ik vind het een heerlijk kijk- en inspiratie boek ~ Anneke

Heb vanmiddag je boek ontvangen….zit te genieten, prachtig boek ~ Lizzy