MisjaB komt naar je toe

8 april 2020 Doetinchem

Door het team van Terra Haarmode in Doetinchem ben ik uitgenodigd om op woensdag 8 april te vertellen over mijn werk en mijn boek. Natuurlijk ga ik deze avond ook tips delen en klanten van Terra inspireren. Liefhebbers kunnen zich aanmelden via info@terrahaarmode.nl

Terra Haarmode
Nieuwstad 71
7001 AC Doetinchem
tel. 0314 333 639

 

14 maart 2020 Rotterdam

Op zaterdag 14 maart ben ik te gast bij Eyeclusive in Rotterdam. Aan het programma wordt nog gewerkt, ik hou je op de hoogte.

 

25 januari 2020 Bij Carla mode in Amsterdam

Klanten als model

Op zaterdag 25 januari ben ik uitgenodigd om bij Carla Mode aan de Middenweg 34 in Amsterdam mijn boek te signeren. Ik ben er vanaf 14.00 uur.

Carla: “Misja Beijers was de eerste fotograaf die voor mij foto’s maakte met klanten als model. Ik vroeg haar omdat ze foto’s maakte van opvallend geklede vrouwen (en mannen) op straat.  Ik wilde mijn collectie ook graag op die manier laten zien en dus vroeg ik Misja of ze dit wilde doen. En ik vroeg een aantal klanten of ze mee wilden doen met een fotoshoot en iedereen die ik benaderde reageerde enthousiast.

Omdat Misja heel erg veel van vintage kleding houdt, heb ik speciaal op deze zaterdag ook een collectie met pre-loved en pre-owned jurkjes van Carla. De prijzen liggen tussen de 20 tot 60 euro. Er is zowel winter-als zomercollectie. En natuurlijk kan je ook alvast komen kijken naar de nieuwe voorjaarscollectie, waarvan al een deel binnen is.”

 

8 februari 2020 Schagen

Op zaterdag 8 februari zal ik bij Mooie Ogen optiek in Schagen signeren vanaf 10.00 uur. In onderstaand filmpje kun je zien dat de etalage in deze stijlvolle winkel er al klaar voor is, Met o.a.foto’s die ik maakte van Ben Akkerman en Francine Heirbaut. Ik neem trouwens ook m’n camera mee, dus als je met bijzondere outfit en montuur gefotografeerd wilt worden… het zou leuk zijn om elkaar te zien!

Update 14-2-2020: Benieuwd naar de foto’s die ik op deze dag maakte? Neem hier een kijkje.

 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar een van deze evenementen te komen, kun je het boek natuurlijk ook in elke boekhandel in Nederland en België (o.a. Standaard boekwinkels) bestellen.

Voor een gesigneerd exemplaar kan ik zorgen. Stuur een mailtje naar: misjabeijers@gmail.com met je naam en adres en ik zorg ervoor dat je het thuis gestuurd krijgt (zonder verzendkosten).

Oog voor Stijl
Unieboek | Het Spectrum
ISBN 978 90 00 36899 0
€ 24,99

Het boek is ook te bestellen via Bol.com (zonder verzendkosten)

Koop bij bol.com

 

Ondertussen krijg ik erg veel mooie reacties op het boek:

Een eerlijk, heerlijk boek. Leuk Kerstkado ~ Elly

Ik lees en herlees het ~ Carla

Ik vind het een heerlijk kijk- en inspiratie boek ~ Anneke

Pin It on Pinterest

Share This