Carla

Carla Palermo

Carla heeft haar eigen winkel in vintage kleding en accessoires. Carla: “Ik ben zó blij dat ik dit mag doen! Het was altijd een droom van me om een eigen winkel te beginnen. Vier jaar geleden werd het klooster in de Warmoesstraat, waar ik werkte in de catering, gesloten. Toen heb ik de knoop doorgehakt. We woonden destijds al op dit adres in de Huidenstraat, we hebben er alleen onze woonkamer voor opgeofferd.
Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in kleding, heb ook als styliste gewerkt. Ik had genoeg kleding in voorraad om te starten. We hebben, met hulp van vrienden, wat planken opgehangen, rekken geplaatst en de winkel kon open. In Amsterdam koop ik kleding in, maar ook in in andere plaatsen, bijvoorbeeld in Italië en Spanje.”

Basis

“Ik ga altijd uit van een basisstuk, de rest volgt dan vanzelf. Met een vestje of gilet kun je op veel verschillende manieren combineren. En natuurlijk met accessoires.
Het belangrijkste is dat wat je uitstraalt. Dus al je je lekker voelt in een kledingstuk, dan straal je dat uit.”

Carla Palermo

“Accessoires vind ik het leukst. Van veel accessoires weet ik ook nog waar ik ze gekocht heb. Zoals deze ketting die ik op Bali heb gekocht.”

 

 

 

 

tas Carla Palermo

“Dit is een Italiaanse tas, gemaakt van suède en leer, ik gebruik ‘m dagelijks”.

Carla Palermo

Dit is de winkel van Carla, Huidenstraat 4 (een van de 9straatjes) Amsterdam. Makkelijk te herkennen aan de rode scooter voor de deur.