Chanel mythique=magnifique

Chanel Mythique 512 is m’n nieuwste aanwinst. Heel lang heb ik alleen blanke nagellak gebruikt, ik was daar best tevreden over. Kleine beschadigingen zie je niet zo gauw als je blanke lak gebruikt, dus je hoeft maar een keer in de week je nagels te lakken. Veel meer tijd had ik er ook niet voor over.

Totdat ik van een van m’n dochters een flesje Chanel nagellak kreeg in een onweerstaanbare kleur rood. Vanaf dat moment lak ik m’n nagels weer in een kleur. Ik vind het mooi en ben er inmiddels
zo aan gewend dat ik bijna niet meer zonder kan. Als ik nu alleen blanke nagellak op heb vind ik het toch een beetje kaal. Het is een oppepper voor m’n outfit, omdat ik doorgaans niet zo kleurrijk gekleed ga, maakt het net het verschil. In vergelijking met de blank lak besteed ik nu niet eens zo veel meer tijd aan de verzorging van m’n nagels. Ik breng twee lagen lak aan en tot slot een top coat. Eventuele kleine beschadigingen werk ik bij en lak het dan nog een keer met top coat. Zo blijft het misschien niet een hele week, maar wel dagenlang goed.

www.MisjaB.nl-nagellak Chanel

De kleuren

Ik gebruik meestal de lak van Chanel, het is prima lak en ik vind vooral de kleuren heel mooi. Nog een reden is dat ik me vaak geen tijd gun om eindeloos te snuffelen tussen al die andere, ongetwijfeld ook, goede merken. Het is niet de goedkoopste lak, maar ik doe er heel lang mee. Hieronder m’n verzameling, je ziet welke tinten m’n voorkeur hebben.

www.MisjaB. CHanel Mythique 512

 

Cadeautje voor mezelf

Af en toe geef ik me zelf een nieuw kleurtje cadeau. M’n nieuwste aanwinst is Chanel Mythique 512. Het is een dekkende, glanzende nagellak uit de vernieuwde serie van Chanel. Op de voorkant van de nieuwe lakken staat alleen ‘Le vernis’. Op de achterkant staat de naam en het nummer vermeld. De samenstelling is ook iets veranderd, de lak is iets dikker geworden, maar wel fijn in gebruik en droogt heel goed en snel.

Chanel Mythique 512 is een vrij donkere kleur, een beetje tussen bruin en aubergine. Ik vind ‘m echt magnifique! Zeker ook voor Kerst.
www.MisjaB.nl Chanel 512 Mythique nagellak

 

Tips

  • Wist je dat:
    –  je een potje nagellak maximaal twee jaar kunt bewaren? Maar dan wel op kamertemperatuur
    – als de lak na verloop van tijd wat dik is geworden, je dat met een speciale nagellak verdunner weer kunt verhelpen?
    – de lak met een paar druppeltjes ontsmettings alcohol ook weer iets dunner wordt?