op weg naar de tentoonstelling O Muze in de Hallen …>>>

Christine: “Samen met m’n zus Martha en vriendin Sjoerie ben ik een dagje in Haarlem. We beginnen bij de Hallen, voor de tentoonstelling O Muze”.

Christine

“Ik woon in Amsterdam en werk als communicatieadviseur bij de Gemeente Amsterdam. Sinds de laatste reorganisatie als communicatieadviseur/webmaster. Ik vind het erg leuk om aan de ‘achterkant’ van de website te werken”. Bril: Suzy Glam via Nes Optiek

tas Hester van Eeghen

“Deze tas is van Hester van Eeghen. Mijn sieraden zijn ontworpen en gemaakt door vriendin Sjoerie Lont, die goudsmid is:  DeSmederij in Amsterdam.”

detail

“De tuniek is van By Brown, het merk van ontwerpster Melanie Brown. Ik ben dol op haar kleding, ik heb haar ontdekt via YoungDesignersUnited. Een winkel in Amsterdam aan de Keizersgracht, waar ze ontwerpen verkopen van jong, aanstormend talent! Ontwerpen die (nog) heel betaalbaar zijn.” (ook verkrijgbaar via webshop!)

riem Frrry

“De riem heb ik ook bij Young Designers United gekocht en is van het merk Frrry.

Christine en Martha

Samen met zus Martha. Ze zijn allebei superslank, hun stijl is heel verschillend. Martha is één van de ladies van Two ladies & a wardrobe, een blog over vintage kleding. Deze two ladies geven overigens ook styling advies.

Christine en Sjoerie

“Dit is dus Sjoerie, we zijn al jaren dikke vriendinnen.” Sjoerie: Ik ben goudsmid en ontwerp sieraden: De Smederij.    Christine draagt veel van mijn ontwerpen, zij is míjn muze!’

Pin It on Pinterest

Share This