Collegereeks Modeontwerpers: 10 Iconen nu mét korting

Collegereeks Modeontwerpers: 10 Iconen

De Vrije Academie start in september met een nieuwe collegereeks over 10 spraakmakende ontwerpers: van Coco Chanel tot Alexander McQueen. De 6 hoorcolleges worden in verschillende steden gegeven. Inschrijven kan vanaf nu en tot en met 30 juni 2020 met een voorjaarskorting van € 17,50. Gebruik daarvoor de code VJ20

Collegereeks Modeontwerpers: 10 Iconen nu mét korting

Horn of plenty – Alexander Macqeen

Van Coco Chanel tot Alexander McQueen

“Mode staat de laatste jaren, ook in de kunstwereld, enorm in de belangstelling. In deze collegereeks komen de ontwerpers aan bod die niet alleen beroemd zijn maar ook een wezenlijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de mode. U ziet de mooiste creaties, leert over leven en werk. Over tijdgenoten en nalatenschap. En natuurlijk komt de interactie met kunst aan bod. Al met al een compleet modeoverzicht!

De ontwerpers die aan bod komen zijn Paul Poiret, Coco Chanel, Elsa Schiaparelli, Christian Dior, Cristobal Balenciaga, Yves Saint Laurent, Yohji Yamamoto, Jean Paul Gaultier, Viktor & Rolf en natuurlijk Alexander McQueen. Unieke couturiers die baanbrekend werk hebben verricht, namen die onderdeel zijn geworden van ons collectieve idee over wat mode is. Een aantal creatieve talenten die niet onderdoen voor schilders, beeldhouwers of musici, en daar soms ook mee samenwerkten.”

  • 6 hoorcolleges
  • Incl. digitale syllabus
  • Prijs is exclusief entree bij college in een museum, korting op entree met Museumkaart
  • Bij de reeksen die starten in 2020 is de maximale groepsgrootte aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM

Ik heb me vast ingeschreven voor de colleges die Carien Kanters voor de Vrije Academie gaat geven in Amsterdam, te beginnen op 3 september a.s. Ik kijk ernaar uit en wie weet treffen we elkaar!

 

Collegereeks Modeontwerpers: 10 Iconen nu mét korting

Madonna – Jean Paul Gaultier

Pin It on Pinterest

Share This