Toppers van 2017: de 10 best gelezen berichten op MisjaB

door MisjaB

Best gelezen

Zo aan het eind van het jaar is het altijd fijn om even terug te kijken naar het afgelopen jaar. Leuk en nuttig om te zien welke artikelen het best werden gelezen. Dit keer heb ik dat samen met Elly gedaan, haar interviews en bijdragen over cosmetica worden ook zeer gewaardeerd. Misschien dat je iets gemist hebt, daarom hebben we de 10 best gelezen blogposts op een rijtje gezet.

De stijl en tips van Lucy Bosscher

Anita: ‘Er is ook een leven na je 50e…’

moeder & dochter zijn nu ook collega’s

Plezier

Het was opnieuw een fantastisch jaar met heel veel leuke ontmoetingen. In Nederland, maar ook in Antwerpen, Málaga en niet te vergeten Parijs. Vrouwen en mannen die met plezier hun verhaal vertellen én hun tips delen. Of het leuk vinden om even te poseren, zoals bijvoorbeeld bij de opening van de expositie van Puck & Hans in Amsterdam.

‘Met minder geld kun je er ook goed uitzien’

Kleur

Een grote verandering van het afgelopen jaar voor mijzelf was de ontmoeting met styliste/visagiste  Greet Moens uit Antwerpen. Zij heeft mij op het spoor gezet om iets meer kleur te gaan dragen. Ik heb haar goede advies opgevolgd en het bevalt me heel goed. En ik heb van haar geleerd om meer items uit m’n garderobe met elkaar te combineren.

Doe meer met je garderobe

Een echte gentleman: António Sérgio Rosa de Carvalho

De stijl van Liesbeth Accord

Een fashionista in de straten van Antwerpen: Hilde Baeten

Op straat in Parijs: accessoires voor de persoonlijke touch

Ben: “Op m’n 73e naar de bank voor een starterslening…”

Een nieuw jaar – nieuwe plannen

Tevreden terugkijken is heerlijk en dat doen we zeker. Maar het is ook tijd om nieuwe plannen te maken. Aan energie en ideeën ontbreekt het ons gelukkig niet. We realiseren ons heel goed dat het niet dankzij de support van onze trouwe volgers kan. Zowel van dit blog als de volgers op Instagram, Facebook en Pinterest. Heel veel dank daarvoor! We hopen dat het nieuwe jaar voor ons allemaal veel goeds in petto heeft. Wie weet treffen we elkaar ergens in het nieuwe jaar: op naar 2018!

We wensen jullie een voorspoedig en gezond Nieuwjaar !

Pin It on Pinterest

Share This