De 5 meest gelezen artikelen van 2016meest

Top 5

Zo’n laatste week van het jaar is bij uitstek de tijd om terug te kijken en de balans op te maken. Wat heeft het afgelopen jaar allemaal gebracht? Welke aardige, lieve en bijzondere mensen heb ik allemaal ontmoet en mogen fotograferen? Mijn tripjes naar Parijs, Kopenhagen, Hamburg, Antwerpen en niet te vergeten Milaan waren fantastisch. Maar ook in Nederland heb ik weer heel bijzondere ontmoetingen gehad. Vrouwen en mannen die allemaal zo aardig zijn om even voor me te poseren. En, als daar tijd voor is, hun verhaal vertellen en hun mode tips met me delen. Het zou teveel zijn om alle hoogtepunten van het afgelopen jaar nog eens de revue te laten passeren. Ik heb daarom de 5 best gelezen artikelen voor je op een rij gezet.

De jas die mijn moeder nooit zou dragen

Kies je ook voor grijs haar?

De trenchcoat, terug van weggeweest

 

Henny: ‘Paradijsvogels komen altijd terug…’

Jos Berry, een Nederlandse Parisienne

Wil je op de hoogte wilt blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

Pin It on Pinterest

Share This