door: MisjaB

De mooiste foto's en de best gelezen interviews van de afgelopen tijd

Verhalen over liefde voor…

Misschien heb je iets gemist, daarom hieronder een overzicht van de best gelezen artikelen en mooiste foto’s van de laatste maanden. Ik ontdekte dat het eigenlijk allemaal verhalen zijn over liefde: voor elkaar, voor een bepaalde kleur en voor tweedehands kleding.

Liefde voor Ingrid

We beginnen met het verhaal van Ingrid, die getrouwd is met Ben Akkerman. Samen runnen ze met heel veel plezier Eyeclusive in Rotterdam. Een winkel waar je terecht kunt voor bijzondere brillen. In dit interview vertellen ze over hun bijzondere eerste ontmoeting en verklaart Ben z’n liefde voor Ingrid.

Ben over Ingrid: ‘Ze is de liefde van m’n leven…’

 

Liefde voor tweedehands

Ellie is altijd op zoek naar kwalitatief mooie tweedehands kleding. Omdat de kwaliteit in stof en ontwerp die zij zoekt, nieuw voor haar niet te betalen zijn. Die liefde voor tweedehands kleding heeft ze ook aan haar dochter doorgegeven. Wat een verrassing toen ze vertelde dat ze uit een gezin komt van 10(!) meisjes. En dat alle zussen ook geïnteresseerd zijn in kleding en mode. Tijdens hun jaarlijkse zussendag organiseren ze zelfs altijd een kledingruil.

Ellie: “Ik ben altijd op zoek naar mooie tweedehands kleding…”

 

Liefde voor Rood

Rood blijkt van veel vrouwen een lievelingskleur. Onze oproep ter gelegenheid van Valentijnsdag leverde in ieder geval veel resultaten en heel leuke reacties op. Liefhebbers van rood komen dit seizoen zeker aan hun trekken: in winkels hangt zoveel kleding in rood. In allerlei nuances: roze-rood, oranje-rood, framboos-, kersenrood… Of je nou een zomer-, winter-, herfst- of lentetype bent. De vrouwen die naar aanleiding van de oproep hun foto opstuurden vertellen waarom ze zo van deze kleur houden. Zoals Astrid die rood pas is gaan dragen toen ze iets ouder werd (en na haar scheiding). Of Hanneke die steevast iets roods draagt als ze een boekpresentatie geeft of een lezing moet houden.

Rood, de lievelingskleur van deze vrouwen

 

 

 

 

 

Benieuwd naar mijn stijl? Je kunt me volgen op Instagram