Bril: Kuboraum

Verzameling

Onlangs ontmoette ik bij Mooie Ogen optiek-boetiek in Schagen veel vrouwen én enkele mannen met een liefde voor mooie en bijzondere monturen. Ik heb niet aan iedereen gevraagd naar het aantal monturen dat ze inmiddels hebben. Maar wel aan Deborah Bender, zij draagt een van de opvallendste – een punk model van het merk Kuboraum. Deborah blijkt in korte tijd een hele verzameling brillen te hebben opgebouwd: van Patty Paillette, Emmanuelle Khahn, Oliver Goldsmith tot LA Eyeworks.

De nieuwe hobby van Deborah Bender

bril: Patty Paillette

Werken in een mannenwereld

Poseren doet ze heel gemakkelijk en vrij, dat heeft alles te maken met het modellenwerk dat ze als plus size model – ook als hobby – naast haar werk doet. “Ik werk in een echte mannenwereld. Als vastgoed- en huisvestingsadviseur werk ik bij Defensie. Specifiek bij het Expertise Centrum van JIVC op de Marinehaven in Den Helder. Ik adviseer van daaruit verbouwingen, maar doe bijvoorbeeld ook de begeleiding voor het interieur van tijdelijke nieuwbouw. Het is een echte mannenwereld, met zowel burgers als militairen.”

De nieuwe hobby van Deborah Bender

bril Oliver Goldsmith ‘Fuz’

Ik pas niet in een hokje

Deborah is sinds 2018 – zoals ze zelf zegt – besmet met het Mooie Ogen virus. Deborah: “Ik heb nu inmiddels 8 monturen. Ik weet het, het is een kostbare hobby, maar ik ben nou eenmaal extreem in alles, ook in sieraden. En ik pas niet in een hokje.” Ze blijkt een goede ambassadeur, want bij Mooie Ogen vinden ze het wat fijn dat ze af en toe bij events – zoals op deze zaterdag – bijspringt en klanten adviseert.

De nieuwe hobby van Deborah Bender

bril: Kuboraum

De nieuwe hobby van Deborah Bender

bril:Oliver Goldsmith “Audry’

De nieuwe hobby van Deborah Bender

LA Eyeworks

De nieuwe hobby van Deborah Bender

Bril: Emmanuelle Khahn

Ik kan eerlijk gezegd niet kiezen welke bril het best bij haar past. Ik vind ze allemaal geweldig staan!