voor mij een behóórlijke omweg, maar de moeite waard: De Groningse Diva

In Haren

Een kennis tipte me onlangs over dit adres en wat ben ik er blij mee! Het is vanuit Haarlem een echte omweg, maar meer dan de moeite waard: De Groningse Diva. Het blijkt een heel ruime winkel met tweedehands kleding, maar wel van eersteklas kwaliteit, zoals ook bij de entree staat: 1st class 2nd hand. De winkel zit in het centrum van Haren, vlakbij Groningen en ik ontmoet er eigenaresse Janine.

voor mij een behóórlijke omweg, maar de moeite waard: De Groningse Diva

eigenaresse Janine

3 Diva’s

Janine: “Het is ontstaan als hobby. Ik ben leerkracht op een basisschool (nog steeds 2 dagen per week) en kocht zelf altijd graag in reguliere tweedehands winkels. Ik ging steeds meer op zoek naar de echte mooie merken van designers en kwam dat toch maar mondjesmaat tegen. Dus toen mijn kinderen iets groter werden ben ik in Havelte m’n eigen winkel begonnen. Met uitsluitend tweedehands kleding uit het hogere segment. Het werd een succes en, dankzij de hulp van mijn man, zijn er inmiddels 3 Diva’s: de Friese Diva in Sneek en de Drentse Diva in Meppel.”

Schatkamer

Wat is het toch altijd leuk om naar dit soort winkels te gaan. Het zijn een soort schatkamers, je weet nooit wat je zult aantreffen. Bij de Groningse Diva zie ik kleding van o.a. Burberry, Missoni, Fong Leng, Chanel, Dolce & Gabana. Maar er is ook een hele wand met schoenen, tassen, ceintuurs. Van Guess, Marc Jacobs, Jan Jansen, Chanel, Philipp Plein, Patrizia Pepe. Mooie shawls en sieraden, om hebberig van te worden.

 

Neem vooral de tijd als je naar deze winkel gaat, er is zoveel te zien en te passen. Ik ga er met plezier nog eens voor omreizen en ben eerlijk gezegd ook benieuwd naar de andere Diva’s in Sneek en Meppel. Bij gelegenheid…

MisjaB.nlIMG_9970

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

[mc4wp_form id=”19136″]