Luc de HASQUE | MISJAB.NL

Dandy

Luc de Hasque (1948) is geboren in België en woont in Arnhem. Naast zijn werk als bouwondernemer is hij tango danser en geeft (privé) lessen. Elk jaar reist hij naar Duitsland om deel te nemen aan een tango festival. Hij is gek op mooie kleding en heeft een bijzondere kledingstijl. Luc: “Ik draag dit soort kleding al heel lang. Wat mijn stijl betreft ben ik altijd een buitenbeentje geweest, ik ben altijd wel een dandy geweest. Ik besteed ook meer aandacht aan m’n uiterlijk dan gebruikelijk, dat was zeker al zo in de tijd dat ik nog iets jonger was. Ik maak de ontwerpen zelf, kies de stof zelf en ik heb het geluk dat mijn partner kleermaakster is. Zij is dus zo lief om het allemaal voor mij te maken.”

Luc de Hasque | MisjaB.nl

Doe het voor jezelf

“Deze kleding draag ik altijd. Of ik nou thuis ben of op m’n werk, ik leef in deze kleding en ik dans ermee. Je zult mij nooit in een bermuda zien bijvoorbeeld. Ik ben gek op schoenen én hoeden. Mijn hoeden koop ik meestal in Hasselt (België). Ik krijg vaak complimenten, van zowel mannen als van vrouwen. Dat is heel leuk, maar het belangrijkste vind ik dat je je eigen gevoel volgt. Doe het voor jezelf!”

tango-danser-luc-de-hasqueimg_2473

Tot mijn verrassing zag ik Luc onlangs in een tv commercial van de Rabobank. Ik vind het heel leuk dat ik hem toch iets eerder gespot heb.

portret-Luc de Hasque

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

[mc4wp_form id=”19136″]