Designer Days in Antwerpen in juli

Designer Days in Antwerpen

Het zal ongetwijfeld anders dan andere jaren zijn, want ook in België houden ze 1,5 m afstand van elkaar. Maar voorlopig zijn de Designer Days in Antwerpen gepland van 8 tot 12 juli. Als je van designermode en -stoffen houdt kun je in die dagen je slag slaan bij heel wat gerenommeerde ontwerpers in deze stad. Kleding en stoffen uit oude collecties worden tegen zachte prijzen verkocht. En ook tweedehands winkels zoals Rosier41 en LabelsInc doen eraan mee. Op de site van Weekend Knack staat een overzicht van alle deelnemers. Let bij elke deelnemer op de speciale voorwaarden die zij stellen ivm Corona.

Designer Days in Antwerpen in juli

Dries van Noten

Voor alle liefhebbers van Dries van Noten – en ik weet dat er heel wat zijn onder mijn volgers – hieronder de tijden van deze verkoop. Je kunt er dit jaar alleen op afspraak terecht, de link om in te schrijven volgt nog. Dus daarvoor moet je de site van Dries van Noten in de gaten houden.

De tijden zijn al bekend: van 8 tot 12 juli 2020 op maandag, woensdag, zaterdag en zondag: 9u – 18u
Dinsdag en donderdag: 11u – 20u

Betalen kan met cash, bankkaart en kredietkaart

Dit is op afspraak, de link om in te schrijven volgt nog.

Adres: Het Loodswezen, Tavernierkaai 3, 2000 Antwerp

Designer Days in Antwerpen in juli

Als ik al die namen van deelnemers zie, krijg ik toch wel ontzettend veel zin om weer eens een dag (of twee) naar Antwerpen te gaan. Het is in ieder geval heel verleidelijk, dus wie weet treffen we elkaar, uiteraard op 1,5 m afstand.

Pin It on Pinterest

Share This