Van 22 tot en met 28 november Margriet Winterfair

“Leuker kunnen je feestdagen niet beginnen. Van 22 t/m 28 november viert Margriet in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch het gezelligste winterfeest voor iedereen. Ontelbaar veel lichtjes, besneeuwde pleintjes en typische kerstmarktkraampjes: Margriet Winterfair is dé plek om in de stemming te komen voor de mooiste decembermaand ooit! Kom gezellig shoppen, inspirerende workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, fantastische modeshows bijwonen, heerlijk eten en ga vol plezier de feestdagen in.”

Uitnodiging

Voor mij beginnen de feestdagen dit jaar in ieder geval bij de Margriet Winterfair. Ik ben uitgenodigd om op dinsdag 26 november een presentatie te geven over mijn werk én over mijn boek Oog voor stijl. Het is voor mij ook een fantastische gelegenheid om mijn volgers te ontmoeten. Ik mag dan ook 2 x 2 kaarten weggeven!  Dus doe mee en maak kans op deze gratis toegangskaarten. Leuk om samen met je vriendin, je moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de decembermaand! Je kunt zelf aangeven welke dag je de toegangskaarten wilt gebruiken.

Wat moet je doen? Om mee te dingen hoef je alleen  mijn FB pagina te liken. Doe je dat al en volg je Misja B al op Facebook? Dan maak je ook kans door het bericht op Facebook te liken én te delen. Je kunt meedoen tot maandag 18 november. De winnaars worden op dinsdag 19 november bekend gemaakt.

 

De winnaars zijn:

 

Genevieve van Zelst en Marie-Louise Keijsper. Beide winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad.

 

Ik kijk ernaar uit! Wie weet treffen we elkaar.

MisjaB komt naar je toe