Een nieuwe lente, een nieuwe nagellak

 

Als je, net zoals ik, bijna iedere dag nagellak gebruikt, heb je af en toe een nieuw flesje nodig. Bij het wisselen van de seizoenen komen er bovendien vaak weer nieuwe kleuren. Het is een fijn cadeautje voor jezelf, niet al te duur en het kan een mooie toevoeging zijn voor een ietwat saaie outfit. Ik heb eerder verteld dat ik een groot fan ben van de nagellak van Chanel. De kleuren zijn prachtig. En ik hoef in een parfumerie niet eerst alle andere flesjes nagellak te bekijken. Ik gun me daar vaak ook geen tijd voor.

Een nieuwe lente, een nieuwe nagellak

Verandering

Van verschillende mensen kreeg ik de tip om eens een keertje de lak van Rimmel te proberen. Proberen kan natuurlijk altijd, dus op naar Etos. Er is kennelijk veel vraag naar deze nagellak, in ieder geval bij het filiaal bij mij in de buurt, want er missen heel wat flesjes in het schap. Een sneldrogende lak, volgens Rimmel ‘met verzorgende formule’.

Een nieuwe lente, een nieuwe nagellak

Kwast en kleur

Een nieuwe lente, een nieuwe nagellak

Ik kies kleur 340 Berries and Cream. De brede, platte kwast van dit merk werkt erg prettig. Want, met uitzondering van m’n duim, kan ik met één streek m’n nagels lakken. De lak droogt inderdaad heel snel, ik heb er geen timer ernaast gezet, maar veel meer dan 60 seconden duurt het niet. Daarna heb ik wel een tweede laag aangebracht, waardoor de kleur iets intenser wordt.

Prijs en kwaliteit

Een nieuwe lente, een nieuwe nagellak

De prijs van zo’n flesje is slechts € 3,99. Dat is wel een groot verschil met een lak van Chanel (rond € 25). Ik ben zeer tevreden over Rimmel, de lak blijft ook na een paar dagen goed zitten en glanzend. De kleuren van de Chanel nagellak vind ik iets mooier (zeker 512 Mythique), maar dit is een prima alternatief. Veel dank daarom voor deze tip. Ben jij heel tevreden over een bepaalde nagellak, ik hoor het graag.

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

[mc4wp_form id=”19136″]