Een nieuwe maand, een nieuw overzicht | MisjaB.nl

Highlights van november

Alweer een nieuwe maand, het lijkt wel of de tijd nóg sneller gaat aan het eind van het jaar. Het is al bijna Sinterklaasavond, dus hoogste tijd voor een terugblik op november. Inspirerende vrouwen (en mannen) kom ik overal tegen. Op een event van de stichting Kijk Haar, voor werkzoekende 50plussers, trof ik Monique van Dalen. Haar kledingstijl, stoer, sober en chique, past perfect bij haar. Begin van deze maand ontmoette ik Vakil Eelman, de vrouw die pas na haar 50e een prachtige carrière als (foto)model begon. Met mijn nieuwste vintage aanwinst heb ik een mix gemaakt met m’n lievelingsbroek: een donkerrode culotte. Een perfecte outfit voor het najaar. Misschien heb je de afgelopen maand iets gemist, daarom hieronder de 3 best gelezen artikelen van november.

Mijn stijl: stoer, sober en chique

Vakil Eelman: ‘model worden na je 50ste, het kan’

Klaar voor de herfst, een mix van vintage en nieuw

 

Het maandoverzicht van oktober vind je hier

 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

Pin It on Pinterest

Share This