Een nieuwe maand, een nieuw overzicht

Ingrid

Misschien heb je het gemist, daarom hieronder een overzicht van de best gelezen artikelen van de laatste maanden. Te beginnen met het verhaal van Ingrid, die getrouwd is met Ben Akkerman. Samen runnen ze met heel veel plezier Eyeclusive in Rotterdam. Een winkel waar je terecht kunt voor bijzondere brillen.

https://www.misjab.nl/ben-akkerman-over-ingrid-liefde-van-mn-leven/

 

Ellie

Wat een verrassing toen Ellie vertelde dat ze uit een gezin komt van 10 meisjes. En dat alle zussen ook geïnteresseerd zijn in kleding en mode. Tijdens hun jaarlijkse zussendag organiseren ze ook zelfs een kledingruil.

https://www.misjab.nl/altijd-op-zoek-naar-mooie-tweedehands-kleding/

 

Highlights van december

December is een maand die voorbij lijkt te vliegen. Het is altijd druk en meestal heel leuk, maar ik vind het ook weer fijn als het nieuwe jaar is aangebroken. En plannen te maken met zo’n heel nieuw jaar voor de boeg. Toch was december voor mij ook een maand met bijzondere ontmoetingen. Met kunstenares Ans Markus bijvoorbeeld. Ik interviewde haar over haar kleding stijl. En ik mocht een kijkje nemen in haar zeer uitgebreide en ruime garderobe kast. Eigenlijk is het meer een garderobe etage. Jacqueline Hoiting uit Groningen laat zien dat je een pak dat je al 40 jaar hebt heel goed kunt combineren met een opvallend eigentijds sieraad. En in Rotterdam, bij de Kunsthal, trof ik een kleurrijke dame met een uitbundige haardos, maar met vooral een voorkeur voor zwart. Misschien heb je door alle december-drukte iets gemist, daarom heb ik hieronder de 3 best gelezen artikelen voor je op een rijteje gezet.

Sieraden die iets toevoegen

De stijl van kunstenares Ans Markus

Corinne, kleurrijk in Rotterdam

Het maandoverzicht van november vind je hier

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

 

Pin It on Pinterest

Share This