Een nieuwe maand, een nieuw overzicht: april

De afgelopen tijd heb ik op veel verschillende plekken mensen ontmoet en gefotografeerd. Het voordeel van mijn werk is dat ik, ook als ik vakantie heb, m’n camera meeneem, voor ‘je weet maar nooit’. En dat is maar goed ook want tijdens een weekje in Málaga en Monda heb ik leuke mensen gespot. Daarna in Antwerpen o.a. Greet Moens en in Rotterdam tijdens een beurs kunstenares Marianne Grootenbroek. In Amsterdam vertelde Mirjam Nuver mij alles over haar passie voor hoeden. Misschien heb je een van deze best gelezen artikelen gemist, daarom zet ik ze hieronder voor je op een rijtje.

De 5 onmisbare dingen die MisjaB meeneemt op vakantie

hoedenontwerpster Mirjam Nuver: ‘Ik ben één met m’n hoed…’

Greet Moens: ‘Word wie je bent’

‘Dit Kenzo jasje via H&M móest ik hebben…’

 

Het overzicht van februari vind je hier

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

Pin It on Pinterest

Share This