Een nieuwe maand, een nieuw overzicht: februari

De tijd vliegt, zeker als je het naar je zin hebt! En dat heb ik, af en toe ben ik zo druk als een klein baasje. Maar ik geniet er erg van en ga dus lekker door. Ik was in Rotterdam op de Contemporary Art Fair en bij de opening van een prachtige foto expositie in Haute Photographie. In Amsterdam heb ik genoten van Design Icons, inspiratie opgedaan voor m’n eigen huis én leuke mensen ontmoet. Misschein heb je iets gemist; daarom hieronder de 3 best gelezen artikelen van afgelopen maand.

Het roer om

Bij het Eye filmmuseum in Amsterdam trof ik Anita van Delft, zij heeft na haar 50e het roer om gegooid, is makelaar geworden en runt nu met succes haar eigen kantoor.

Anita: ‘Er is ook een leven na je 50e…’

Wie wat bewaart…

Verzamelaar Joke Koning heeft een koffer waarin ze alle kleding van Kenzo bewaart, heel bijzonder om dat allemaal te bekijken. En te constateren dat het nog steeds heel draagbaar is.

De Kenzo koffer van Joke Koning, deel 1

Kleur

Bij Carla (voor vrouwelijke mode) in Amsterdam was ik ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van haar (vernieuwde) winkel. En probeerde er een felroze jas.

Trends voorjaarskleuren

Heb je het overzicht van januari gemist: hier kun je het alsnog zien.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

Pin It on Pinterest

Share This