Een nieuwe maand een nieuw overzicht | MisjaB.nl

Een overzicht van de afgelopen maand

Augustus was voor mij een maand met tal van bijzondere ontmoetingen. Zoals met Henny, een paradijsvogel uit Antwerpen. Ik fotografeerde en interviewde haar ook voor Zin magazine. Lenny Moeskops uit Amsterdam, zij vertelde mij het bijzondere verhaal over de jas van haar moeder. Misschien heb je iets gemist, daarom hieronder een overzicht van de best gelezen artikelen van de afgelopen maand.

Paradijsvogels komen altijd terug

Margareth, gespot bij Sukha in Amsterdam

De jas die mijn moeder nooit zou dragen

Ode aan de Bretonse streep….

MisjaB gespot voor Japans Fashion Magazine

Toen ik begin mei in Parijs was ben ik gespot door Kunel, een Japans Fashion magazine. Voor een street style reportage werd ik gefotografeerd. Heel grappig dat de rollen een keertje omgedraaid werden. De communicatie verliep een beetje moeizaam, maar tot mijn grote verrassing kreeg ik toch de betreffende pagina’s toegestuurd.

Japan-Kunel-MisjaB

 

Wil je op de hoogte wilt blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

 

Pin It on Pinterest

Share This