Fashionista in Antwerpen

Fashionista en familie mens

Gemma Bax (1947) is geboren in Nederland en woont al jaren in Antwerpen. Ze heeft drie zoons en inmiddels ook kleinkinderen. Gemma: “Ik ben geen feestganger of clubmens. Ik ga ‘s avonds graag vroeg naar bed om nog wat klassieke muziek of opera te luisteren. Laat mij maar lekker alleen of met m’n gezin en m’n man. In een groot gezelschap kan ik m’n draai niet vinden. M’n gezin is mijn genot! Ik kook heel graag, ben ook dol op veel eters in huis. Daar draai ik m’n hand niet voor om.

Fashionista in Antwerpen

Kunstacademie

“Mijn ouders vonden het niet goed dat ik destijds naar de Kunstacademie wilde. Toen de mogelijkheid zich een aantal jaren geleden voordeed, ben ik alsnog gegaan. Ik heb het in juni 2015 afgerond, ik ben geslaagd en ben daar best trots op! Mijn kinderen zijn creatief en zijn allemaal zelfstandige ondernemers geworden: één werkt in de muziek wereld, één heeft een ijsfabriek en de ander heeft een bedrijf in bouwmaterialen. Met alledrie heb ik een goede band. Een van m’n zoons heeft, net als ik, ook interesse in mode.”

Fashionista in antwerpen

Heuptas: Chanel

Zin magazine

De eerste keer dat ik Gemma spotte in Antwerpen heb ik haar gefotografeerd bij de vintage winkel Rosier41. Een winkel waar we allebei graag even binnenwandelen. Gemma koopt zowel nieuw als tweedehands. Ik wilde haar heel graag ook fotograferen voor mijn pagina met uitgesproken types in het tijdschrift Zin.

Fashionista in Antwerpen

Gemma

Broek en T-shirt: Martin Margiela. Jas: Carven Schoenen: Prada

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This