mb-Bea-de-Roo-

Westergas terrein

“Ik weet zeker dat u een gelukkiger mens wordt als u zich omringt met schoonheid. Op Meesterlijk bent u dan op het goede adres”. Aldus Nicole Uniquole, organisator van dit driedaagse event in Amsterdam. Nicole heeft gelijk, ik werd erg blij om deze bijzondere mensen te zien én alle mooie producten.

Bijvoorbeeld Bea de Roo, shoe fashion consultant. Zij is al ruim dertig jaar specialist in trends voor schoenen en tassen. Ze geeft lezingen aan toonaangevende schoenenmerken, retailorganisaties en modeketens. Voor Schoenvisie en Textilia vertaalt ze al jaren ieder seizoen de meest relevante trends naar schoenenvoor mannen en vrouwen. Zij bezoekt elk half jaar de belangrijkste mode-, schoen- en leerbeurzen in Duitsland, Italië en Frankrijk. Deze schoenen zijn van de Italiaanse Elia Maurizi en speciaal voor Bea gemaakt.

mb-detail-Bea-de-RooIMG_7328

mb-Marjet-van-ZI

Marjet van Zuijlen, het lijkt alsof haar jas een paar rode knopen heeft, maar schijn bedriegt: het is de weerspiegeling van een rode loper. Tas: Dior Open Bar Bag

mb-Marjet-van-Z

mb-Truus-Huijbregts

Truus Huijbregts is kunstenaar en eigenaar van Filt viltwerk. Zij organiseert cursussen en workshops vilten. Daarnaast maakt ze kunstwerken van vilt en exposeert haar werk regelmatig.

mb-Truus-Huijbregts

Uiteraard is dit prachtige hes ook van haar hand. De ondergrond is van zijde, met daarop vilt.

mb-Viveke-vd-Vliet

Viveke van de Vliet

mbMiriam-vdMeerCollega blogger Miriam van der Meer schrijft voor haar blog Roomservice13 over interieur, design en haar verzamelingen mooie spullen. En natuurlijk over Meesterlijk.

Judith NelisJudith Nelis, in een door haarzelf ontworpen coat van Waterdicht

mb-dame-onbekend

Monique Sakker is directeur Meesteropleiding Coupeur, deze opleiding was ook vertegenwoordigd op dit event. Monique heeft een heel bijzondere, zwierige ‘robe manteau’ aan, mooi in combinatie met de stoere schoenen.