Kunstencentrum K38 Roden

Expositie Opsmuk of Design

Wat een feest: een klein half jaar geleden werd ik gevraagd om aan een expositie mee te werken. KunstencentrumK38 uit Roden heeft hiervoor kunstenaars uitgenodigd die ‘zich op verschillende manieren bezighouden met het versieren van de mens’. Het is niet helemaal de eerste keer dat ik meewerk aan een expositie. Eerder maakte ik voor galerie RA een serie foto’s van mannen en vrouwen met sieraden. Die waren tijdens Sieraad Art Fair te zien.

 

Divers werk

Het is wel de eerste keer dat ik zelf een keuze heb kunnen maken uit mijn werk. Ik heb een serie van zes foto’s van vrouwen én mannen gekozen om te vergroten. Daarnaast nog vier portretten. Er is heel divers werk van verschillende kunstenaars te zien, w.o. sieraden en tassen.

 

Opening

De feestelijke opening is op vrijdag 11 oktober om 16.00 uur. Ik weet dat het voor veel mensen niet naast de deur is, voor anderen is het juist ‘om de hoek’. Iedereen is in ieder geval van harte welkom!  Zelf ben ik er op die dag en ook op zaterdag 12 oktober. Op zaterdag 26 oktober en zondag 3 november ben ik er ook.

 

Een van de portretten van Christine van den Bogert (links) heb ik gebruikt voor deze expositie, zij kwam ook naar de opening. Op de rechter foto samen met Maria Bongers. Zij woont in Joure en kwam ook even een kijkje nemen.

Op de laatste dag, tijdens de Finissage, kwam Jacqueline Hoiting nog een kijkje nemen. We poseren hier naast een foto van haar.

Mijn boek Oog voor Stijl is op 23 oktober 2019 verschenen en zal ook te koop zijn tijdens de expositie. Zaterdag 26 oktober en zondag 3 november ben ik in ieder geval ook aanwezig in Roden.

Wat zou het leuk zijn om elkaar daar te zien!

Oog voor Stijl verschijnt op 23 oktober 2019 bij
Unieboek | Het Spectrum
ISBN 978 90 00 36899 0
€ 26,99

Je kunt het boek rechtstreeks bij mij bestellen via: misjabeijers@gmail.com. De verzendkosten zijn voor mijn rekening.