Fotografie in opdracht

Niet alleen voor mijn blog maak ik foto’s, ook voor fotografie in opdracht kun je bij mij terecht. Wil je bijvoorbeeld een mooie serie ‘street style’ foto’s voor je blog/website of voor je Instagram account? Ik maak ze met plezier voor je! Behalve dat ik een goede fotograaf ben, heb ik ook een geoefend oog voor styling en (kleding) details tijdens de shoot. Mijn uurtarief is € 75,– (ex BTW). Wil je foto’s van verschillende outfits, dan kunnen we in twee uur heel veel doen! Denk aan drie of misschien wel vier verschillende sets. Met steeds verschillende achtergronden. Daarnaast krijg je ook portretfoto’s en veel foto’s van (stijlvolle) details.

Serie met je vriend(in), moeder, dochter, vader, zoon…

Een serie foto’s samen met je vriendin(nen), moeder, vader, partner, kind/kleinkind is natuurlijk ook mogelijk. In dat geval hebben we minder tijd nodig en is een uur vaak al voldoende. Heb je interesse? Ik hoor het graag en ben bereikbaar via: misjabeijers@gmail.com

Fotografie in opdracht

4 vrouwen, 4 bloggers en alle 4 uit Haarlem

Tijdschriften

Naast de fotografie voor mijn blog maak ik zelf (de meeste) foto’s voor mijn Instagram account. Hierop laat ik mijn eigen kledingstijl zien. Ik werk ook in opdracht voor o.a. tijdschriften, zoals Zin magazine en het Duitse Meins, modemerken, winkels, galeries en events. Kenmerkend voor mijn fotografie is de street style zoals ik die ook voor mijn blog gebruik. Ik maak als fotografe graag gebruik van het daglicht en de spontane omlijsting die het straatbeeld biedt. Afhankelijk van het doel fotografeer ik zowel ten voeten uit, portretten en leg ik sprekende details vast van kleding en accessoires.

Ervaringen

Fotografie In opdracht voor Truus – Timelessstyle.nl  Ik maakte een serie foto’s  voor haar Instagram account.  Amsterdam, november 2018.

Truus: “Misja is in staat in korte tijd spontane momenten te creëren en dan vast te leggen. Zij biedt als je dat wilt een compleet aanbod: zij is ook kundig met make-up en denkt met je mee qua styling. Ze heeft een uitstekend gevoel voor kleur. De foto’s zijn echt en Misja heeft een uitzonderlijk oog voor details. Haar mantra ‘Je mag er zijn’ heeft me geholpen met zelfvertrouwen de shoot te doen”.

Fotografie in opdracht

Fotografie in opdracht

Fotografie in opdracht voor Studio By Mo in Nijmegen, augustus 2018. Eigenaar Monique in den Bosch schreef een review:

“Met interesse volg ik MisjaB al een tijd op social media. Vooral de challenge om 1 kledingstuk op 4 verschillende manieren te stylen sprak mij erg aan. Zelf wilde ik deze challenge ook aangaan maar dan wel gefotografeerd door Misja. Zij werkt snel, geeft goede instructies hoe je het beste kunt staan en is heel prettig in omgang. Kortom een hele fijne sessie.”


Monique in den Bosch 

Hieronder vind je nog een paar voorbeelden van werk dat ik in opdracht uitvoerde:

Galerie RA

Ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van Galerie RA fotografeerde ik in opdracht van eigenaar Paul Derrez twaalf persoonlijkheden. Elk met een sieraad van verschillende ontwerpers. Zes foto’s werden gepubliceerd in Art Aurea, een Duits kunsttijdschrift over sieraden. De hele serie was te zien tijdens de Sieraad Art Fair 2016 in de Westergashouder in Amsterdam. Ook tijdens Contemporary Art Fair 2017 in Rotterdam werden deze foto’s geëxposeerd.

Fotografie in opdracht | MisjaB.nl

Paul Derrez: MisjaB fotografeert op straat zelfbewuste, stralende mensen, met een frisheid en optimisme waar je blij van wordt.”

 

‘Das tragen wir in Amsterdam und in Kopenhagen’

Voor Meins, een Duits vrouwenblad, maakte ik drie street style producties. Ik ging ervoor op pad in Amsterdam, Kopenhagen en Maastricht. Ik fotografeerde en interviewde per stad een tiental mensen. Elegante en iets oudere vrouwen, precies de doelgroep van dit tijdschrift.

 

Carla

Eerder fotografeerde ik voor de modewinkel Carla in Amsterdam de nieuwe najaarscollectie, met modellen uit haar eigen klantenkring. Alle foto’s zijn gemaakt in de directe omgeving van haar winkel aan de Middenweg.

Carla Laan: “Misja is een fantastische fotograaf. Voor de photo shoot van de nieuwe collectie had ik mijn klanten als model gevraagd. Misja heeft ze tijdens de shoot zó op hun gemak gesteld dat ze poseerden als echte modellen. Alle vrouwen hebben genoten van de shoot en het resultaat is prachtig.”

Fotografie in opdracht | MisjaB.nl

modellen voor collectie Carla

 

Ook voor de zomercollectie 2017 heb ik voor Carla foto’s gemaakt in en rond huize Frankendael in Amsterdam.

Fotografie in opdracht

 

Anne, een van de modellen van deze photoshoot:

“Dag Carla, nog even, leuke foto’s is echt een understatement. Ik kan me niet herinneren dat ik foto’s had waar ik me zo vrouwelijk voelde. Complimenten voor de fotografe!!”

Zin magazine

Voor mijn rubriek ‘Gespot door MisjaB’  in Zin magazine fotografeer en interview ik – sinds november 2012 – elke maand mannen en/of vrouwen (50+) met een eigen, gedurfde stijl. Hier kun je een aantal foto’s bekijken die ik de afgelopen jaren hiervoor maakte.

Belangstelling?

Heb je belangstelling of wil je een idee bespreken? Ik denk graag met je mee en ben bereikbaar via misjabeijers@gmail.com

Gebruik van foto’s die op mijn blog staan is alleen toegestaan in overleg met mij en met toestemming van de geportretteerde persoon of personen (via mij). Voor commercieel gebruik en in de media reken ik een tarief van € 100,- (ex BTW).

handtekening-misjab

 

 

MisjaB.nl KvK 67169708 BTW NL 065301973B01