Naast de fotografie voor mijn blog maak ik zelf (de meeste) foto’s voor mijn Instagram account. Hierop laat ik mijn eigen kleding stijl zien. Ik werk ook in opdracht voor o.a. tijdschriften, modemerken, winkels en events. Kenmerkend voor mijn fotografie is de street style zoals ik die ook voor mijn blog gebruik. Ik maak als fotografe graag gebruik van het daglicht en de spontane omlijsting die het straatbeeld biedt. Afhankelijk van het doel fotografeer ik zowel ten voeten uit, portretten en leg ik sprekende details vast van kleding en accessoires.

Hieronder vind je een paar voorbeelden van werk dat ik eerder in opdracht uitvoerde:

 

Galerie RA

Ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van Galerie RA fotografeerde ik in opdracht van eigenaar Paul Derrez twaalf persoonlijkheden. Elk met een sieraad van verschillende ontwerpers. Zes foto’s werden gepubliceerd in Art Aurea, een Duits kunsttijdschrift over sieraden. De hele serie was te zien op de Sieraad Art Fair 2016 in Amsterdam. Ook tijdens Contemporary Art Fair 2017 in Rotterdam werden de foto’s geëxposeerd.

Fotografie in opdracht | MisjaB.nl

Paul Derrez: MisjaB fotografeert op straat zelfbewuste, stralende mensen, met een frisheid en optimisme waar je blij van wordt.”

‘Das tragen wir in Amsterdam und in Kopenhagen’

Voor Meins, een Duits vrouwenblad, maakte ik twee producties van elk 10 charmante vrouwen, gefotografeerd en geïnterviewd op straat in Amsterdam en Kopenhagen.

Carla

Eerder fotografeerde ik voor de modewinkel Carla in Amsterdam de nieuwe najaarscollectie, met modellen uit haar eigen klantenkring. Alle foto’s zijn gemaakt in de directe omgeving van haar winkel aan de Middenweg.

Carla Laan: “Misja is een fantastische fotograaf. Voor de fotoshoot van de nieuwe collectie had ik mijn klanten als model gevraagd. Misja heeft ze tijdens de shoot zo op hun gemak gesteld dat ze poseerden als echte modellen. Alle vrouwen hebben genoten van de shoot en het resultaat is prachtig.”

Fotografie in opdracht | MisjaB.nl

modellen voor collectie Carla

 

Ook voor de zomercollectie 2017 heb ik voor Carla foto’s gemaakt in en rond huize Frankendael in Amsterdam.

 

Anne, een van de modellen van deze photoshoot:

“Dag Carla, nog even, leuke foto’s is echt een understatement. Ik kan me niet herinneren dat ik foto’s had waar ik me zo vrouwelijk voelde. Complimenten voor de fotografe!!”

Zin magazine

Daarnaast fotografeer ik voor mijn pagina in het tijdschrift Zin elke maand een man of vrouw in een gedurfde outfit. Hier kun je alle foto’s bekijken die ik de afgelopen jaren hiervoor maakte.

 

Wil je ook een serie foto’s voor je Instagram account, voor Facebook of wil je een stijlvolle foto in je nieuwe outfit? Of ben je op zoek naar de mogelijkheden van een street style photo shoot van jouw product of event? Neem even contact op, ik denk graag met je mee!

handtekening-misjab

 

 

MisjaB.nl KvK 67169708 BTW NL 065301973B01

Pin It on Pinterest

Share This