Gelukkig Nieuwjaar

Gelukkig Nieuwjaar

 

Terugkijken op 2016

Het was in veel opzichten een mooi jaar voor mij. Ik ben veel op pad geweest en heb fantastische mensen ontmoet en gefotografeerd. Daarnaast heb ik een paar heel leuke opdrachten gekregen. Voor het Duitse blad Meins heb ik, zowel in Amsterdam als Kopenhagen, vrouwen op straat gefotografeerd. Voor modewinkel Carla heb ik, met haar klanten als model, de najaarscollectie vastgelegd. Voor Galerie RA fotografeerde ik 12 persoonlijkheden met elke een bijzonder sieraad. Een deel van deze serie werd geplaatstst in het Duitse blad Art Aurea. De hele serie werd tijdens Sieraad Art Fair geëxposeerd. Daarnaast elke maand een foto van een uitgesproken vrouw of man in Zin magazine.

Gelukkig Nieuwjaar | MisjaB.nl

Dank en op naar 2017

Tevreden terugkijken is heerlijk, maar het is ook tijd om nieuwe plannen te maken. Aan energie en ideeën ontbreekt het gelukkig niet. Maar ik realiseer me heel goed dat ik het niet zonder de support van de mensen die ik ontmoet kan realiseren. En ook niet zonder al mijn trouwe volgers, zowel van dit blog als de volgers op Instagram, Facebook en Pinterest. Heel veel dank daarvoor! Ik hoop dat het nieuwe jaar voor ons allemaal veel goeds in petto heeft. Wie weet treffen we elkaar ergens in 2017.

Ik wens jullie een voorspoedig en gezond Nieuwjaar !

MisjaB.nl

 

 

Wil je op de hoogte wilt blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

Pin It on Pinterest

Share This