door: MisjaB

Overzicht

Aan het eind van het jaar kijken we, net zoals veel mensen, graag vooruit en maken plannen voor het nieuwe jaar. Maar het is ook fijn om even terug te kijken naar wat er allemaal is gebeurd in de afgelopen 12 maanden. De tijd vliegt voorbij, daarom is een ‘pas op de plaats’ af en toe nodig. Voor mij in ieder geval een gelegenheid om even stil te staan bij de mooie ontmoetingen van het afgelopen jaar. Daarom heb ik een overzicht gemaakt van een deel van de verschillende, kleurrijke mensen die ik in 2018 heb mogen fotograferen.

Dank

Dank aan alle mensen die hebben meegewerkt aan de verschillende interviews. En aan alle mensen die ik mocht fotograferen. Ook namens Elly van Zutphen dank voor alle leuke en lieve reacties van het afgelopen jaar. We hebben er weer met veel plezier aan het blog gewerkt, we hopen dat je ons ook in het nieuwe jaar blijft volgen. Mocht je overigens ideeën hebben waar je graag eens iets over zou willen lezen, laat het ons weten. Ook tips van bijzondere tweedehands-, vintage en/of andere adresjes zijn van harte welkom! Of misschien heb je een geweldige website of online winkel ontdekt. We houden ons aanbevolen.

Ik hoop dit jaar ook weer veel op pad te gaan met m’n camera, in binnen- en buitenland. Wordt het de Fashionweek in Parijs, Milaan of misschien Stockholm? We zullen zien, ik hou je op de hoogte en wie weet treffen we elkaar.

Gelukkig Nieuwjaar ~ Happy New Year

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This