grijs haar heeft maar een nadeel | MisjaB.nl

Vroeg grijs

Marjo: (1949) “Mijn haar werd al vroeg grijs… net als van m’n moeder trouwens. Ik was in de dertig en heb het jaren laten verven. Een jaar of acht geleden heb ik het laten uitgroeien. Het grijs past nu beter bij m’n leeftijd.

Grijs haar heeft maar een nadeel | MisjaB.nl

Kapper

“Mijn kapper voegt er af en toe wat ‘low lights’ aan toe. Daardoor wordt het iets spannender. Ik merk wel dat ik me nu iets meer moet opmaken.”

grijs haar | MisjaB.nl

Rood

Deze rode jas heb ik onlangs gekocht bij Zara, het is jaren geleden dat ik een rode had. Merkkleding koop ik niet veel, ik heb geen favoriete ontwerper en geen stijlicoon. Mijn stijl is in de loop der jaren wel veranderd. Ik heb vijf jaar in Frankrijk gewoond en sinds die tijd draag ik veel meer jurken. Mijn stijl kun je het best omschrijven als modieus met een chique uitstraling. Accessoires, en het liefst royaal van afmeting, daar hou ik van. Grote broches en ringen bijvoorbeeld. En niet te vergeten m’n kettingen, ik heb er dozen vol van.

Grijs haar heeft maar een nadeel | MisjaB.nl

“Ik ben heel tevreden met m’n grijze haar. Er  zit eigenlijk maar één nadeel aan: je hebt minder sjans!”

Mijn ‘Advanced style’

grijs haar | MisjaB.nl

“Ik heb pas geleden genoten van de documentaire Advanced Style van Arie Seth Cohen. Heel inspirerend om die extravagant geklede vrouwen te zien. Dit is mijn ‘advanced style’ muts, ook gekocht bij Zara.”

Marjo woont in Amsterdam en is onlangs drie maanden naar Thailand geweest. Zij heeft daar als vrijwilliger gewerkt voor het straathonden project Huahin. Deze organisatie verzorgt niet alleen straathonden en katten in Thailand. Huahin heeft zich ook tot doel gesteld om de populatie van honden en katten te verminderen door middel van sterilisatie. Ook proberen ze in en buiten Thailand een nieuw thuis voor de honden te vinden. Sponsoren en vrijwilligers zijn van harte welkom!

Wil je op de hoogte wilt blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

[mc4wp_form id=”19136″]