Een echte zomer outfit voor mannen. Je moet lef hebben om het te dragen en het moet je natuurlijk staan. Ik bedoel niet de gewone korte broek, casual gedragen met een t-shirt of een polo, waar je veel mannen bij mooi weer in ziet lopen.
Dat is natuurlijk een prima outfit om mee naar het strand te gaan of lekker in de tuin te werken. Wat ik bedoel is een iets gekledere variant. Eentje gedragen met een colbert. In dat geval praten we over een ‘suit short’, of ‘short suit’ een short gedragen met een colbert. Een combinatie die je kunt dragen als je, op een zomerse dag, nét iets minder casual gekleed wilt zijn .Hans-Dagelet-zomer outfit MisjaB.nl
Hans Dagelet (1945) blijkt een echte zomer outfit te hebben: het staat hem én hij heeft er het lef voor! Hij draagt dit pak van G-sus op weg naar de KunstRai, op een heel warme en zonnige dag. Ik vond het superleuk dat ik hem in dit pak mocht fotograferen!

Er zijn meer mannen met lef!

 

Richard Remeeus zomer outfit | MisjaB.nl
Richard Remeeus, in deze outfit heb ik Richard ook ook voor Zin magazine gefotografeerd. Richard: “Ik loop altijd toch een beetje vooruit qua mode. Iemand zei eens tegen me ‘Je zou zo bij Selfridges kunnen werken’. Ik vond het een heel mooi complient. Het kost me niet veel tijd om kleding samen te stellen. Kennelijk zit het in m’n genen. Je moet er wel een beetje gevoel voor hebben en lef”.
zomer outfit | MisjaB.nl
Deze man, draagt ook een opvallende short-suit. Een krijtstreep variant, die ben ik niet eerder tegengekomen. Ik heb hem gespot tijdens Fashionweek in Amsterdam.

zomer outfit | MisjaB.nl
zomer outfit| MisjaB.nl
Deze foto heb ik in Parijs gemaakt. Gezien de tas die hij bij zich heeft, draagt deze man deze zomerse outfit
ook naar z’n werk.
06_160985_700x1300_390  14_160955_700x1300_384 28_160992_600x1000_391
Bij de Society Shop zijn short suits te koop in allerlei kleuren en maten uiteraard.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.[mc4wp_form id=”19136″]