Het is zomers en zonnig: tijd voor m'n nieuwe bril....

De afgelopen jaren heb ik nooit een zonnebril gedragen. Ik ken mezelf, ik gun me geen tijd om van bril te wisselen als de zon gaat schijnen. Een opzetstukje vind ik ook geen optie, want niet mooi. Dus ging ik zonnebril-loos door het leven. Maar dat is niet goed voor je ogen, daarom heb ik nu toch voor een andere oplossing gekozen.

Multi focaal en meer

Het is zomers en zonnig: tijd voor m'n nieuwe bril.....

Een bril met meekleurende glazen is voor mij dé oplossing. De glazen bieden bescherming tegen de zon en UV stralen en passen zich heel snel aan. Zelf merk je daar overigens niets van. Het is alsof je een gewone bril draagt. Ik moet er wel om denken even te zeggen dat ik geen zonnebril draag, zodra ik met iemand in gesprek ben.

Derrick

Bij Blick brillen liet Els van Rossen als eerste dit montuur van Salt zien. Ik heb er nog een paar gepast, maar dit model bleef favoriet. Els weet altijd precies welk montuur het best bij mij past. Nog even sloeg de twijfel toe, toen ik een van m’n dochters vertelde dat ik een bril met meekleurende glazen had besteld. “Oh mam, dan moet ik meteen aan Derrick (Duitse Krimi) denken.” Ik zag de man met die enorme pilotenbril en dito wallen ook meteen voor me. Gelukkig, nu zij deze gezien heeft valt het haar ook mee.

Blick brillen zit in Rotterdam, ik had er graag de reis voor over. Met veel mooie winkels in de buurt. In het pand ernaast zit Vintage&Labels, ook leuk om even binnen te kijken, voor-je-weet-maar-nooit.

 

Het is zomers en zonnig: tijd voor m'n nieuwe bril

Ik blijk niet de enige die dit montuur heeft gekozen, Trudy kwam toevallig op dezelfde dag haar exemplaar ophalen. Het verschil is dat haar bril geen meekleurende glazen heeft. In ieder geval leuk om samen even op de foto te gaan.

Meer inspiratie voor zonnebrillen vind je hier

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

Pin It on Pinterest

Share This