Hoeden liefhebbers opgelet: PrinsjesHatWalk Den Haag komt er

De maand september en hoeden zijn met elkaar verbonden. Tijdens Prinsjesdag op de derde dinsdag van september is het altijd fijn om de hoeden van de genodigden in de Ridderzaal te bewonderen. In aanloop naar Prinsjesdag wordt er elk jaar een Prinsjes HatWalk georganiseerd in Den Haag, dit jaar op zaterdag 15 september.

PrinsjesHatWalk

Dit jaar is gekozen voor Het Plein, naast het Binnenhof. Speciaal voor deze dag is een hoedenontwerpwedstrijd uitgezet bij verschillende modevakscholen in Nederland. Uit alle inzendingen van de ontwerpen door studenten heeft een professionele jury een keuze germaakt. Deze hoeden krijgt het publiek tijdens de PrinsjesHatwalk te zien. En natuurlijk de winnaar! van deze wedstrijd! Susan Dekker van House of Hats (een Haagse hoedenwinkel) verzorgt een show met aandacht voor herenhoeden. Je bent welkom vanaf 14:30 uur. Om 15:00 uur openen presentatoren Shelly Sterk en Jochem van Gelder de grote hoedenshow.

Hoeden liefhebbers opgelet: PrinsjesHatWalk Den Haag komt eraan      

Locatie:  Het Plein, Den Haag
Start PrinsjesHatwalk:  15:00 – 16:00 uur
Toegang:  Vrij toegankelijk

PrinsjesMarkt

Voor het begin van de show en na afloop is er volop gelegenheid om zelf een mooie hoed of pet te scoren. Op de PrinsjesMarkt staan verschillende hoedenontwerpers en -verkopers met hun kramen. Wie weet zit de perfecte hoed, muts of pet er tussen voor jou.

Start PrinsjesMarkt: 12:45 – 19:00 uur

 

De foto’s van de PrinsjesHatwalk september 2016 kun je hier zien.

Wie weet treffen we elkaar!