Hoedenliefhebbers opgelet: september = hoedenmaand

September = hoedenmaand

Ook dit jaar worden er weer in aanloop naar Prinsjesdag én op de dag zelf hoedenshows georganiseerd. Ik stel daarom voor dat we september uitroepen tot hoedenmaand,

Den Haag

Op zaterdag 16 september wordt het Prinsjesfestival in Den Haag georganiseerd, op de Lange Voorhout. Als je van plan bent een hoed of ander hoofddeksel te kopen is dit een fantastische gelegenheid. Er staan heel veel kramen met hoeden, petten en mutsen. Heel veel keus daarom en rond 15.00 is er bovendien nog een hoedenshow. Het vindt allemaal plaats op het sfeervolle Lange Voorhout en is gratis bij te wonen.

Vorig jaar was ik er ook en heb er deze foto’s gemaakt.

Amsterdam

In Amsterdam is er op 19 september een jaarlijks terugkerend hoedenspektakel in de OBA. Een hoedenshow waar Amsterdamse hoedenontwerpers en studenten van ROC hun ontwerpen showen. Samen met ladyspeaker Dolly Bellefleur en live muziek maken ze er een feestje van. Zet je mooiste hoed op en maak kans op de publieksprijs 2017. Iedereen met een hoed op mag bovendien op de bordesfoto en krijgt koffie met Haagse Bluf!

Hoedenliefhebbers opgelet: september = hoedenmaand

Dit is Luna Lunette, winnares van de Publieksprijs 2016.

hier zie je meer foto’s van het hoeden spektakel in Amsterdam in 2016.

Dinsdag 19 september 2017, 11:00-12:00, Centrale OBA – OBA Theater

CHAPEAUX!

De tentoonstelling ‘Chapeaux! de hoeden van Koningin Beatrix’ in Paleis Het Loo is verlengd t/m 29 oktober 2017.

De 33 jaar lange regeerperiode van Koningin Beatrix wordt aan de hand van een honderdtal hoeden in beeld gebracht. Heel erg leuk om foto’s en filmpjes terug te zien. En de hoeden natuurlijk.

MisjaB.nlMG_0221

HOED OP? TAART ERBIJ!

Als je op Prinsjesdag, dinsdag 19 september, met hoed op naar Paleis Het Loo komt, hoef je geen toeslag te betalen voor Chapeaux’ én je krijgt in restaurant Balzaal een gratis hoedentaartje! En zo’n taartje smaakt heerlijk kan ik je verzekeren.

 

Pin It on Pinterest

Share This