IDRO-ATTIVA: hydratatie op z’n Italiaans

Door Elly van Zutphen

IDRO-Attiva: hydrateren maar

Water geven, met deze zomerse temperaturen en weinig hemelwater zijn we voortdurend bezig met het lessen van de dorst van zowel onszelf als van de natuur. Ook de huid vraagt om extra hydratatie. Gelukkig heeft het Italiaanse cosmeticahuis Collistar met behulp van de pioenroos hier wat nieuws op gevonden.

IDRO-ATTIVA: hydratatie op z’n Italiaans

Pioenroos

Met de lijn IDRO-ATTIVA belooft dit merk een verlenging van hydratatie van de huid naar maar liefst 72 uur. Het extract van de Italiaanse pioenroos uit het botanische centrum in Lazio is een essentieel ingrediënt van deze lijn. Dit zorgt voor krachtige, langdurige anti-oxidatie en ontgifting. En samen met het vernieuwde Idro-Attiva complex wordt de huid zodoende optimaal verzorgd en beschermd tegen allerlei schadelijke effecten van buitenaf.

Cream, Balm, Gelée en Gel

De lijn bestaat uit een Deep Moisturizing Cream, een rijke, geconcentreerde crème, heerlijk van geur, met een fijne gladde textuur en geschikt is voor alle huidtypes, zelfs de extreem droge huid. Een Antipollution Balm die naast alle basis ingrediënten ook UVA en UVB filters bevat, een Oilfree Fresh Moisturizing Gelée Cream die alle voordelen van een gel bevat en van een crème. Dan de Concentrated Moisturizing Micro-Gel met 3D hyaluronic acid die werkt als hydratatie-boost en speciaal voor rond de ogen is er de Eye Hydro-Gel, een frisse, voedende gel waarmee wallen en donkere kringen worden bestreden.

Masker en Milk

Tenslotte een ’10 minuten masker’ waarmee onmiddellijk een gevoel van frisheid ontstaat en 3 in 1 Micellar Milk en zachte reiniging voor gezicht, ogen en lippen, zonder af te spoelen. Zo, keuze genoeg om je dierbare huid van het nodige vocht te voorzien, die van mij is er blij mee! Prijzen van 21,49 tot 35,99 www.collistar.nl

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief met de beste artikelen.

Pin It on Pinterest

Share This