Italiaanse allure in Groningen | MisjaB.nl

Italiaanse allure

Jacqueline Hoiting (1946) woont in Groningen.

Jacqueline: “Mijn man werkt al langer niet meer, maar ik ben onlangs gestopt met mijn praktijk als psychotherapeute. Dat geeft ons de gelegenheid om wat vaker en voor langere periodes naar ons tweede huis in Italië te gaan. Daar genieten we allebei erg van. We wonen met heel veel plezier in Groningen, maar in Italië voel ik me als een vis in het water. Ons huis ligt in Ortigia, een leuke plaats met een plein, waar we vlakbij wonen. Als we daar zijn, krijg ik Italiaanse allure.
Italiaanse allure in Groningen | MisjaB.nl

Meer vrije tijd

Het huis ligt in Ortigia, een schiereiland iets onder Catania, op Sicilië. Niet alleen het eten is heerlijk in Italië, voor iemand die van mooie kleding houdt is het ook de juiste plek! Ik kan er in ieder geval altijd goed slagen. Kennelijk pas ik goed in de Italiaanse maten. Deze gebreide jurk met jas heb ik er vorig jaar gekocht.

Italiaanse allure in Groningen | MisjaB.nl

meer Jacqueline