Dierenprints

Afgelopen winter konden we niet om de dierenprints heen. Niet alleen in kleding, maar ook schoenen, tassen, ceintuurs en shawls. Een aantal van mijn volgers blijken er ook dol op te zijn en niet alleen omdat het nu toevallig in de mode is. Ze waren zo aardig om er foto’s van te sturen.

No Fear

Greetje spant de kroon. Haar blog heet dan ook niet voor niets No Fear of Fashion.  Ze is dol op dierenprints en blijkt een grote collectie te hebben, waaronder verschillende tops, een jas, laarsjes en pumps. Naar aanleiding van mijn verzoek mailt ze: “Hoeveel foto’s wil je?”  Hieronder een selectie.

Ank

Ja, deze vrouwen houden van dierenprints

Ank heeft ook verschillende kledingstukken in dierenprints. Maar ook een armband, ketting en shawl. Zij laat weten dat ze altijd al een voorliefde gehad voor dierenprints, vooral omdat het zo tijdloos is.

Niki

Tot slot de hoed van Niki Bierlings. Niki maakt onder de naam Biberg hats hoeden en stuurde aanvankelijk een foto van een model met een door haar gemaakte fedora in dierenprint. Erg mooi, maar ik wil natuurlijk het liefst de fedora  op haar eigen hoofd zien. Niki: “Dit is m’n lievelingshoed. Ik draag graag accessoires met dierenprint zoals deze handschoenen shawl en hoed!”

Ja, deze vrouwen houden van dierenprints       Ja, deze vrouwen houden van dierenprints

Liefhebbers

Ook komend seizoen zullen we nog volop dierenprints tegenkomen. Bij Vanilia zag ik toevallig deze top, in het filmpje zie je nog een paar voorbeelden. Dus liefhebbers kunnen ook nu hun slag nog slaan
Ja, deze vrouwen houden van dierenprints