twee vriendinnen dezelfde smaak | MisjaB.nl

New York

Jacky Mol (1961) : “Op onze trip naar New York liepen mijn vriendin en ik door allerlei oorzaken 20 uur vertraging op. Ter compensatie werd ons door United Airlines een leuk bedrag toegezegd. Dat was reden om bij aankomst als eerste bij Macey’s binnen te stappen, waar op dat moment ook nog eens ‘sale’ was. Dit paar van Miu Miu sprong er echt uit voor ons, mijn vriendin en ik zijn allebei schoenen freaks. Hilarisch waren de reacties van de overige genodigden op het moment dat we binnenstapten in de galerie voor de opening van een fototentoonstelling van mijn vriendin. Trouwens, ook van de andere fotografen die er rondliepen.
twee vriendinnen dezelfde smaak | MisjaB.nl

Dries van Noten

Ik hou erg van de ontwerpen van Dries van Noten. Al 30 jaar koop ik één keer per seizoen iets uit zijn collectie. Dit jurkje heb ik overigens bij Vanilia gekocht en zelf bewerkt. Ik heb er een adelaar en bloemen op geappliqueerd. Een beetje à la Dries. Zo wordt het toch m’n eigen jurk.
twee vriendinnen dezelfde smaak | MisjaB.nl

Altijd hakken

Het is natuurlijk ook m’n vak, ik ben vormgever op het gebied van interieur en mode. Jurken en rokken hebben mijn voorkeur, je zult mij nooit in een joggingbroek zien of
in een spijkerbroek. Erbij draag ik altijd schoenen met hakken. Zelfs nu ik druk bezig ben om het monumentale Pakhuis Dekker in Heiloo, waar ik sinds kort woon, te laten verbouwen. In een deel van het pakhuis zal ik eind 2016 een Bed&Breakfast openen.
twee vriendinnen dezelfde smaak | MisjaB.nl

Oud & nieuw

Deze groene ring heb ik bij H&M gescoord. De ringen eronder zijn van Cartier. Dit is een vintage tas. Ik kon het niet laten om er zelf dit portemonneetje op te maken.

 

Wil je op de hoogte wilt blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

Pin It on Pinterest

Share This