Eén jurk

“Wat zou het leven makkelijk zijn als je maar één jurk had ..

mb-Juliette-Vossen

Ik ontmoet haar op de trappen van het Amstel Hotel, waar op die dag een een vintage verkoop wordt georganiseerd door Designer Vintage.com Juliette: “Ik ben hiervoor uitgenodigd, maar ik koop zelf geen vintage kleding. Ik hou meer van nieuw!
Ik heb door de jaren heen van veel ontwerpers kleding gekocht, van Frans Molenaar tot Frank Govers. Ik werk niet meer, maar ik verkoop wel sprankelende bubbels: ‘Edition Juliette’, als een soort hobby.
Ik ben al meer dan 15 jaar single en heb een druk, sociaal tevreden, leven. Deze jas is van Christian Dior en heb ik heel lang geleden gekocht. Jurkje: Ibiza, shawl Roberto Cavalli.

 

Jan Taminieau

tas-Juliette-Vossen

 “Jan Taminiau is mijn favoriete ontwerper van dit moment. Maar een kledingstuk van hem ontbreekt nog in m’n garderobe, dat staat nog op m’n verlanglijstje. Ik heb me altijd geïnteresseerd voor mode. Het is me met de paplepel ingegoten. Zowel door m’n ouders als mijn tantes. Ik bid elke dag dat die interesse over gaat. Want wat zou het makkelijk zijn om met één broek, één jurk en één jas te leven!
Tegelijkertijd geniet ik er ook van, ik hou ervan om me mooi te kleden en goed te verzorgen. Ik word heel vaak aangesproken op straat. En ben bovendien al vaak gefotografeerd voor verschillende magazines. Dat streelt m’n ijdelheid natuurlijk ook.

mb-schoenen

De tas die ik vandaag bij me heb is van Karen Millen, schoenen zijn van Dolce &Gabbana, en de kousen van Wolford.”