Klaar voor de herfst, een mix van vintage en nieuw | MisjaB.nl

 

Najaar

Wat is het toch fijn dat we wisselende seizoenen hebben, al was het alleen maar om weer heel andere kleding te kunnen dragen. De kleuren voor herfst en winterkleding zijn vaak zo warm en mooi. Ik vind het heerlijk om in m’n kast te kijken wat ik allemaal nog heb en te kijken wat ik er graag bij zou willen kopen ter aanvulling. Vorig jaar heb ik deze donkerrode culotte gekocht van Acne. Een prima aankoop, ik heb ‘m al veel gedragen en kan er fijn mee combineren.

MisjaB.nl

Vintage

Bij Mevrouw Jansen zag ik dit vintage jasje van het merk Joseph Ribkoff. Ik heb uiteraard even op de site van dit merk gekeken, maar ik zal er geen nieuwe jurk of jas van kopen. Dit jasje vind ik wel erg mooi, ik ben wel benieuwd in welk jaar het gemaakt is. Het heeft een bijzondere belijning, het loopt iets taps toe. Het heeft een charmante kraag en driekwart mouwen en het sluit met één grote knoop. In de herfst en voorjaar is het prima voor buiten en ’s winters is het een behaaglijk jasje voor binnen. Op deze foto heb ik het gecombineerd met m’n favoriete gestreepte shirt van Zenggi, altijd goed.

Klaar voor de herfst met een mix van vintage en nieuw | MisjaB.nl

Laarzen

Deze stoere laarsjes zijn van een van mijn favoriete merken Vagabond, gelukkig zit er in Haarlem een winkel die dit merk verkoopt ID. Ze zijn niet alleen leuk, met deze laarsjes kan ik uren lopen. En dat heb ik nou net nodig voor m’n werk. Al met al ben ik blij met m’n nieuwe aanwinsten en ga kijken welke nieuwe combi’s ik er nog meer mee kan maken.

 

Meer Haarlem

Meer favoriete winkels in Haarlem vind je hier. Als je toevallig In Haarlem bent op 5 en 6 november 2016 heb je geluk. Het is het weekend van de jaarlijkse Kunstlijn je toevallig Verschillende winkels werken er aan mee en uiteraard galeries. Het hele programma vind je op de site. Als trotse moeder kan ik bovendien melden dat werk van mijn dochter Karien te zien is o.a. bij Brand Mission, een winkel, met duurzame mode, aan de Zijlstraat. Daarnaast is haar video venster/scherm te zien op de Wagenweg 21 bij Debbie Saul producties. En in haar eigen atelier, aan de Grijpensteinweg in Haarlem.

 

Wil je op de hoogte wilt blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

[mc4wp_form id=”19136″]