Kleurrijke fashionista in Antwerpen: Griet Baeten

Kleurrijke fashionista in Antwerpen

Griet Baeten (1958) woont in Antwerpen. Ze is zeer kleurrijk gekleed in een rok en top van haar lievelingsontwerper Issey Miyake. Griet: “Ik heb altijd iets met mode gehad en heb voorheen ook gewerkt in een modewinkel. Een winkel waar haute couture werd verkocht en merken als Thierry Mugler, Iceberg etc. Ik voel me goed in mooie kleren en voeg altijd een persoonlijk detail toe.”

Fashionista

60 en een ander mens

“Wat mij betreft begint het leven bij 60. Ik heb borstkanker gehad en de periode daarna was ook zwaar. Inmiddels ben ik gelukkig genezen verklaard. Voor mijn man is het misschien niet altijd makkelijk, maar ik ben mondiger en zelfverzekerder dan ooit. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld, ik ben nu een heel ander mens.”

Kleurrijke fashionista in Antwerpen: Griet Baeten

“Deze rok heb ik al dertig jaar. Ik kan ‘m bij veel gelegenheden dragen en is makkelijk te combineren. De top is multifunctioneel en kan op verschillende manieren gedragen worden. Ik hou ervan dat je met één kledingstuk zoveel mogelijkheden hebt. Het tasje is van Marc Jacobs.”

Kleurrijke fashionista in Antwerpen: Griet Baeten

“Deze schoenen zijn ook van Issey Miyake. Ik heb echt een voorliefde voor Japan, de manier van leven, het eten, de ontwerpers. Ook voor hun schoonheidsproducten, ik gebruik graag Shiseido. Aan alles wat ze maken zit een subtiel finishing touch. Een reis naar Japan staat dan ook op mijn bucketlist,  het liefst ga ik eerst naar Tokio.”

Nog een fashionista in Antwerpen!

Pin It on Pinterest

Share This