Kunst in Rotterdam ~ Rotterdam Contemporary en meer

Kunst

Van 8 tot 12 februari is alles Kunst wat de klok slaat in Rotterdam. De Rotterdam Contemporary Art Fair, wordt dit keer in het centrum van de stad georganiseerd, aan het Beursplein in het World Trade Centre. Vorig jaar maakte ik deze foto van kunstenares Marianne Grootenbroek. Zij maakt onderdeel uit van kunstenaarsgroep pARTners, die ook dit jaar weer aanwezig zijn.

Kunst in Rotterdam Contemporary Art en meer

Paul Derrez, eigenaar van Galerie RA uit Amsterdam, op deze foto met een broche van Floor Mommersteeg. Hij zal tijdens Contemporary Art werk van 30 kunstenaars laten zien, onder de titel Ra Now. Ook zijn een aantal van de foto’s die ik eerder maakte voor Galerie RA te zien. Daar ben ik best trots op en heel benieuwd naar! Dus voor mij alle reden om een dezer dagen naar Rotterdam te gaan.

Art Rotterdam vindt plaats in de Van Nelle Fabriek. Deze beurs richt zich uitsluitend op aanstormend, jong talent uit binnen- en buitenland.

Fotografie

En dan is er ook nog een heel mooie foto expositie in Haute Photographie Rotterdam aan de Wilhelminakade 326, pal naast het Nederlands fotomuseum. Het is een nieuwe fotografiebeurs die zich richt op fine art fotografie. Hier wordt werk getoond van meesters uit de fotografiegeschiedenis tot talenten van dit moment, w.o. Stefan van Fleteren Alles in samenwerking met galeries, waaronder Gallery Kahman en het Nederlands Fotomuseum. De boekenmarkt tijdens dit event wordt verzorgd door GUP magazine.

Kunst in Rotterdam ~ Rotterdam Contemporary en meer

Ik kijlk ernaar uit, uiteraard met camera, want natuurlijk hoop ik weer leuke mensen te ontmoeten. Wie weet treffen we elkaar!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

[mc4wp_form id=”19136″]