Kure Bazaar nagellak

Kure Bazaar, voor mij een nieuw merk nagellak

door MisjaB

Een nieuw merk nagellak,

tenminste, dat is het voor mij. Het is altijd leuk om op een nieuw merk gewezen te worden. Vooral als de gebruiker ervan er enthousiast over is. Afgelopen week werd ik geattendeerd op de nagellak van het merk Kure Bazaar. Het blijkt een nagellak gemaakt op natuurlijke basis: Ruim 85% van de ingrdiënten zijn natuurlijk, zoals houtpulp, tarwe, katoen, aardappelen en maïs. Kure Bazaar is een Frans merk dat zonder agressieve stoffen is gemaakt. Dus behalve dat het beter is voor je nagels, is het is het ook nog eens beter voor het milieu. Daarom zeker de moeite van het proberen waard. Ik ben heel benieuwd!

Kleur

Er zijn heel veel mooie kleuren, je kunt kiezen uit zo ongeveer alle kleuren van de regenboog. Dan wordt het lastig, in ieder geval voor mij. Uiteindelijk heb ik toch maar weer voor een rode gekozen met de naam Stiletto. Als het goed bevalt kies ik de paarse, of de groene, of…!

Alle verkrijgbare kleuren vind je bij Kure Bazaar, net zoals de (online) verkoopadressen.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This