Mannen in maatwerk, af e toe kom ik er eentje tegen.

“Mijn vrouw is ook m’n winkelmaatje.

Hans Beyerinck (1959): Wij zijn al heel lang samen en zijn allebei gek op mooie kleding. Als m’n vrouw voorstelt om te gaan winkelen, zit ik al bijna in de auto!

man in maatwerk | MisjaB.nl

“Als ik alleen op pad ben en ik zie een mooi jurkje voor mijn vrouw, koop ik het ook. Ik weet precies wat haar staat. Ik heb altijd interesse gehad in kleding en schoenen. Gelukkig deel ik dat ook met mijn vrouw.

Maatwerk

Man  in maatwerk | MisjaB.nl

Dit is een maatwerk colbert, gemaakt door  kleermaker Jacob (Bart Sorée) in Amsterdam. Het idee van de brede revers heb ik in Italië opgedaan. Terug in Nederland heb ik Bart gevragd zoiets ook voor mij te maken.

man in maatwerk |MisjaB.nl

Schoenen

Liefde voor mooie schoenen heb ik ook altijd gehad. Met name voor Santoni schoenen. Inmiddels heb ik meer dan 300 paar. Ik bewaar ze allemaal in de originele verpakking. Ik heb er een speciale kamer voor waar de dozen keurig staan opgestapeld. Sommige paren heb ik maar heel weinig gedragen.
man in maatwerk |MisjaB.nl
Deze manchetknopen zijn van mijn vader geweest. Ze zijn me heel dierbaar. Het horloge is een Chronoswiss

man in maatwerk |MisjaB.nl
Hans neemt z’n handschoenen altijd op deze manier mee. Dat zie je hier
man in maatwerk |MisjaB.nl
Bij het Conservatorium Hotel in Amsterdam waar we ook foto’s hebben gemaakt stond deze Bentley. Deze voiture past ook prima bij Hans!

Ik heb Hans ook gefotografeerd voor het tijdschrift Zin.