Even in Antwerpen voor een afspraak én voor snelle straatkiekjes

Margiela the Hermès Years

Momenteel is in het MoMu de tentoonstelling Margiela the Hermès years te bewonderen. Het is een geweldig mooie exposite over de jaren dat Margiela voor huize Hermes werkte. Ik mocht er helaas geen foto’s maken. Het kostte me moeite, maar ik heb me er netjes aan gehouden. Ik zag prachtige kleding (ik had het allemaal wel willen hebben) en ook filmpjes, opvallend genoeg met een paar oudere modellen! De tentoonstelling is te zien tot 27 augustus 2017 en er worden ook erg veel activiteiten rondom georganiseerd. Alle info hierover vind je op de MoMu website. Dus als je in de gelegenheid bent…

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief met de beste artikelen.

 

Pin It on Pinterest

Share This